Σε υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία «ECOMAR STORAGE SOLUTIONS FZE», συνδεδεμένη εταιρεία με την εταιρεία «ECOMAR ENERGY SOLUTIONS», με έδρα στη Φουτζέιρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς επεξεργασίας και εμπορίας πετρελαίου και φυσικού αερίου και βιώσιμης ασφαλούς διύλισης, για την εκτέλεση του έργου «Ecomar Phase 3 Terminal Project» προχώρησε η Intrakat.
_x000D_
_x000D_
Η κατασκευή του νέου ΤΣΑΠ, ο οποίος θα αναβαθμίσει σημαντικά τον στρατηγικό ρόλο της περιοχής, αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου 2023 με χρονικό ορίζοντα εκτέλεσης τα τέσσερα χρόνια και υλοποίηση σε δύο φάσεις. Ο νέος σταθμός θα περιλαμβάνει 34 καινούριες δεξαμενές οι οποίες θα κατασκευαστούν σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς προδιαγραφές και τα πλέον σύγχρονα, νέας τεχνολογίας, υλικά.
_x000D_
Με το σύνθετο αυτό έργο, η Intrakat εισέρχεται δυναμικά στον χώρο των Oil & Gas Projects, αποκτώντας σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία, διευρύνοντας το εκτός συνόρων αποτύπωμά της και αυξάνοντας, παράλληλα, το ανεκτέλεστό της κατά 382 εκατ.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ως το τέλος του έτους, οπότε και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία έγκρισης εξαγοράς της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ από τις αρμόδιες αρχές, το ανεκτέλεστο του Ομίλου θα υπερβαίνει σημαντικά τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Real Consulting: Κάτω από το 5% το ποσοστό του Σπύρου Παμπουκίδη μέσω Blue Ventures
- Αθανασίου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν υπήρξε καμία παράνομη πράξη, ζήτησα αποκατάσταση αδικίας σε αγρότισσα
- Τραμπ: Με λίγο παραπάνω χρόνο οι ΗΠΑ μπορούμε να ανοίξουμε τα Στενά του Ορμούζ
- Φρουροί της Επανάστασης: Καταρρίψαμε F-35, οι Αμερικανοί αναζητούν τον πιλότο
- REAL CONSULTING Α.Ε. - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΥ
- Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για Κωνσταντοπούλου: Ασχημονεί και παρανομεί ενώπιον του δικαστηρίου
- Bureau Veritas: Εστίαση σε βιωσιμότητα και «πράσινες» πρακτικές στα HELEXPO Dialogues
- DW: Πόσο «πληγωμένο» είναι τελικά το Ιράν;
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








