Το ποσό του δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή του συνόλου του άληκτου κεφαλαίου των ομολογιών λήξης Σεπτεμβρίου 2024, εκδόσεως της θυγατρικής Intralot Capital Luxembourg S.A.
Η Intralot A.E. υπέγραψε στις 27 Μαρτίου 2024 σύμβαση για την έκδοση Ομολογιακού Δανείου μέχρι €100 εκατομμυρίων, διάρκειας μέχρι 30.06.2025, με διοργανώτριες την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, με αρχικούς ομολογιούχους δανειστές την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, την ΤΡΑΠΕΖΑ OPTIMA, την ATTICA BANK και την ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, και εκπρόσωπο των ομολογιούχων την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Στις 28 Μαρτίου 2024, το σύνολο του Ομολογιακού Δανείου (€100.000.000) εκταμιεύθηκε και η ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. εξέδωσε Ομολογίες αντίστοιχης αξίας με βάση την ανωτέρω Σύμβαση.
Το ποσό του Ομολογιακού Δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή του συνόλου του άληκτου κεφαλαίου των Ομολογιών λήξης Σεπτεμβρίου 2024, εκδόσεως της θυγατρικής IntralotΙΝΛΟΤ +3,55% Capital Luxembourg S.A.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για τους 14 τελωνειακούς
- Σύνοδος κορυφής με λίγους καλεσμένους οργανώνει η Γερμανία
- Η Πορτογαλία θρηνεί: Αύριο η κηδεία του Ντιόγκο Ζότα
- 47 οι τραυματίες από τη σύγκρουση δύο λεωφορείων στην παραλιακή
- Τσουκαλάς: Στο τέλος της άλλης εβδομάδας η πρόταση για σύσταση προανακριτικής για ΟΠΕΚΕΠΕ
- ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η βεβαίωση απαλλαγής ΦΠΑ κατά την εισαγωγή πλοίων αναψυχής
- ΣΥΡΙΖΑ: Έλεγχος της δικαιοσύνης υπό τον κλοιό των σκανδάλων
- Πανελλαδικές Εξετάσεις: Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις