Επιχειρήσεις

Ηolland&Barrett: Επεκτείνεται περαιτέρω στην Αττική-Ανοίγει στη Νέα Ιωνία

Ο CEO της Fourlis, Βασίλης Φουρλής

Ετοιμάζεται και η επέκταση σε Ρουμανία και Βουλγαρία μέσα στο 2024

Nέο κατάστημα ανοίγει προσεχώς, το πιθανότερο μέχρι τέλη Μαρτίου, αυτή τη φορά στην περιοχή της Νέας Ιωνίας η Holland&Barrett, εταιρεία προϊόντων ευεξίας και συμπληρωμάτων διατροφής από τη Μεγάλη Βρετανία, την οποία στη χώρα μας διαχειρίζεται η εταιρεία Fourlis (IKEA, Intersport).

Σύμφωνα με πληροφορίες του financialreport.gr, αυτό το χρονικό διάστημα αναζητείται το κατάλληλο προσωπικό για το κατάστημα ως σύμβουλοι πωλήσεων, οι οποίοι προηγουμένως θα πρέπει να περάσουν από ειδική εκπαίδευση, όπως και όσοι εργαζόμενοι απασχολούνται στην συγκεκριμένη εταιρεία.

Yπενθυμίζεται ότι η εταιρεία έχει ανοίξει ήδη από τις αρχές της χρονιάς, άλλα δύο νέα καταστήματα, ένα στη Νέα Σμύρνη και ένα εντός του σούπερ μάρκετ AB Βασιλόπουλος στο Ελληνικό και τώρα ετοιμάζεται να εισέλθει στην αγορά της Νέας Ιωνίας, η οποία είναι και αυτή από τις πιο μεγάλες της Αθήνας, με αυτόνομο και αρκετά κεντρικό κατάστημα.

Ως εκ τούτου, σε ένα χρόνο και κάτι λειτουργίας, η αλυσίδα έχει ξεπεράσει τα 6 καταστήματα, τα οποία βρίσκονται στα Βόρεια, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Μαρούσι, καθώς στα Νότια Προάστια, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Από την Fourlis υπάρχει ικανοποίηση από τον πρώτο χρόνο δραστηριοποίησής της Holland & Barrett, ενώ γίνονται απόπειρες να τονωθεί η κίνηση και μέσω του e-shop με προσφορές κλπ.

Παράλληλα, κατά όσα τονίζουν πηγές από την εταιρεία, ο όμιλος Fourlis ετοιμάζει μέσα στο 2024 την περαιτέρω επέκταση του δικτύου καταστημάτων μετά την Ελλάδα και στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, όπως ήταν και το αρχικό πλάνο.

Ο στόχος είναι μέσα στην ερχόμενη τριετία να υπάρχουν στις τρεις αυτές χώρες, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, περί τα 100 φυσικά καταστήματα και όχι μόνο στις πρωτεύουσες αυτών, αλλά και σε μεγάλες πόλεις τους. Έχουν γίνει, ήδη, κάποιες πρώτες κινήσεις για να σχηματιστεί μια πρώτη εικόνα σχετικά με το real estate στις δύο πρωτεύουσες των συγκεκριμένων χωρών, με στόχο, ακόμα και στο πρώτο εξάμηνο του έτους, να ανοίξουν τα πρώτα καταστήματα εκεί, με την αγορά της Ρουμανίας να προηγείται στην επέκταση.

Με έτος ίδρυσης το 1870, η Holland & Barrett, για πάνω από 150 χρόνια, πορεύεται στην αγορά υγείας και ευεξίας. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα Υγείας & Ευεξίας στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ευρώπη και διαθέτει ένα δίκτυο πλέον των 1.600 σε 18 χώρες παγκοσμίως. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε 4 κατηγορίες: βιταμίνες & συμπληρώματα διατροφής, φυσικά προϊόντα ομορφιάς, αθλητικά συμπληρώματα και τρόφιμα και ροφήματα.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu