Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Καζέμ Γκαριμπαμπάντι, διαψεύδοντας δημοσιεύματα
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Καζέμ Γκαριμπαμπάντι, δήλωσε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν προθέσεις για συναντήσεις με Αμερικανούς αξιωματούχους από τις «τεχνικές ομάδες» στο Κατάρ αυτή την εβδομάδα, όπως μεταδίδει το ιρανικό πρακτορείο Mehr.
«Παρόλο που οι διαβουλεύσεις με το Κατάρ -συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της εφαρμογής των δεσμεύσεων του άλλου μέρους- συνεχίζονται ως συνήθως, η είδηση από ορισμένα μέσα ενημέρωσης ότι τεχνικές συνομιλίες από τις ομάδες εργασίας θα πραγματοποιηθούν στη Ντόχα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί», δήλωσε ο Γκαριμπαμπάντι σε δήλωσή του στο Telegram.
«Ο πρώτος γύρος τεχνικών συνομιλιών στο πλαίσιο των ορισμένων ομάδων εργασίας θα πραγματοποιηθεί όταν πληρούνται οι προϋποθέσεις και αφού επιτευχθεί συμφωνία για την ημερομηνία και τον τόπο. Οι διαβουλεύσεις σχετικά με αυτό το θέμα συνεχίζονται μέσω ενδιάμεσων χωρών», πρόσθεσε.
Νωρίτερα, αρκετά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του Al Jazeera, ανέφεραν ότι οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν αναμένεται να πραγματοποιηθούν στην πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα, την Τρίτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οικογενειακές επιχειρήσεις: Ποιος παίρνει τη σκυτάλη από τον ιδρυτή και ο κίνδυνος να μειωθεί το μέγεθος
- RBI: Η επόμενη χρηματοπιστωτική κρίση μπορεί να ξεκινήσει από μια κυβερνοεπίθεση
- Μπέσεντ: Καθησυχάζει για τα ομόλογα ενώ το κόστος δανεισμού εκτοξεύεται
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 5 έως 9 Οκτωβρίου
- Fed: Προς παύση τον Οκτώβριο, στο τραπέζι νέα αύξηση επιτοκίων τον Δεκέμβριο
- Ρούμπιο: Μήνυμα στήριξης στην Γκίλφοϊλ, ενώ οι Δημοκρατικοί ζητούν έρευνα για τη δράση της στην Ελλάδα
- ΚΚΕ: «Ανεπιθύμητος» ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο
- Τουρκία και Γαλλία υπέγραψαν οδικό χάρτη για στενότερη αμυντική συνεργασία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








