«Αυτό το κέντρο αυτή τη στιγμή φλέγεται», αναφέρουν σε επίσημη ανακοίνωση
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ισχυρίζονται ότι πραγματοποίησαν επίθεση εναντίον του ισραηλινού οργανισμού πληροφοριών Μοσάντ στο Τελ Αβίβ. «Αυτό το κέντρο αυτή τη στιγμή φλέγεται», αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση.
Ο Αλιρεζά Ταλαΐ-Νικ, εκπρόσωπος του ιρανικού Υπουργείου Άμυνας, δήλωσε ότι χρησιμοποιήθηκε «ένας από τους πιο προηγμένους πυραύλους μας» για πρώτη φορά στην επιχείρηση και ότι «ο εχθρός απέτυχε να τον αναχαιτίσει».
Το Ιράν έχει υιοθετήσει μια πολιτική «οφθαλμόν αντί οφθαλμού», στοχεύοντας σημεία ισοδύναμα με εκείνα που πλήττονται από ισραηλινές επιθέσεις.
BREAKING:
Iran strikes Israeli intelligence agency Mossad’s HQ. pic.twitter.com/7KxhG4fbhq
— Globe Eye News (@GlobeEyeNews) June 17, 2025
Το Ιράν έχει πλέον εκτοξεύσει περίπου 400 βαλλιστικούς πυραύλους από τότε που το Ισραήλ ξεκίνησε τον πόλεμο με μια σειρά καταστροφικών αεροπορικών επιδρομών την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, οι νυχτερινές ρίψεις ήταν οι πρώτες που, σύμφωνα με Ισραηλινούς διασώστες, δεν προκάλεσαν θύματα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Alter Ego Media: Η Τσάλα Μέντερες Head of International Content Sales
- BriQ Properties: Στο 5,01% το ποσοστό της Alpha Asset Management
- Lidl Ελλάς: Οι καταναλωτές μπορούν να ελέγχουν οnline τη διαθεσιμότητα των προϊόντων εκτός τροφίμων
- Η Nvidia ανακοίνωσε επένδυση 5 δισ. δολαρίων στην Intel, εκτοξεύοντας τη μετοχή της
- Ταγιάνι: Στον ΟΗΕ η Ιταλία θα στηρίξει την διακήρυξη για σύσταση παλαιστινιακού κράτους
- Τουρκία: “Οι S-400 βρίσκονται στα αποθέματά μας”
- Τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”: Ανετη νίκη του “μισού” ΠΑΟ επί της Παρτίζαν με 92-81
- Κωτσόβολος: Επεκτείνεται στον ευρύτερο κατασκευαστικό κλάδο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις