Η Ισλαμική Δημοκρατία φροντίζει τελευταία να επιδεικνύει την στρατιωτική της ισχύ συχνά
Το ναυτικό των Φρουρών της Επανάστασης, επίλεκτου σώματος του στρατού του Ιράν, δοκίμασε «επιτυχώς» βαλλιστικό πύραυλο «μακρού βεληνεκούς», ο οποίος εκτοξεύθηκε για πρώτη φορά «από πλοίο», μετέδωσαν ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τον επικεφαλής τους Χουσέιν Σαλαμί.
Σε τηλεγράφημα του επίσημου πρακτορείου ειδήσεων IRNA δεν δίνεται καμιά πληροφορία για το δραστικό βεληνεκές του όπλου που δοκιμάστηκε, ούτε για τον τύπο του πλοίου που τον εκτόξευσε.
Με φόντο την κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή αφότου ξέσπασε ο πόλεμος Ισραήλ/Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας την 7η Οκτωβρίου, η Ισλαμική Δημοκρατία φροντίζει τελευταία να επιδεικνύει την στρατιωτική της ισχύ συχνά. Ωστόσο τα δημοσιεύματα για τα εξοπλιστικά της προγράμματα συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικά, καθώς επικρατεί άκρα μυστικότητα για τις στρατιωτικές υποθέσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Έπαινοι Μεντβέντεφ: Αποτελεσματικός ηγέτης που επιδιώκει την ειρήνη ο Τραμπ
- ΚΚΕ: Αποκρουστική ανάρτηση Μητσοτάκη για τον χαμό των 5 εργατριών
- Κακοκαιρία: Προβλήματα στη Λάρισα, πλημμύρισε ο Αγιόκαμπος
- ΣΥΡΙΖΑ: Καμία μέριμνα Μητσοτάκη για να μην υπάρξουν άλλες «Βιολάντες»
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Μετά το LNG, μας πουλάει Μελάνια
- Πετρέλαιο: Ο ΟΠΕΚ+ συμφώνησε στο «πάγωμα» της παραγωγής τον Μάρτιο παρά τις υψηλές τιμές του Brent
- Σούπερ μάρκετ: Σε ιστορικά υψηλά με 4 στα 10 η επιλογή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας λόγω ακρίβειας
- Καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ το Φεβρουάριο, σταθερό το πράσινο τιμολόγιο και μείωση στο κίτρινο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








