Ο απολογισμός που είχε δοθεί στη δημοσιότητα το Σάββατο, έκανε λόγο για περισσότερους από 400 νεκρούς και 3.056 τραυματίες
Ο πόλεμος, που κηρύχθηκε στις 13 Ιουνίου από το Ισραήλ εναντίον του Ιράν, έχει στοιχίσει μέχρι σήμερα τη ζωή σε τουλάχιστον 610 ανθρώπους, ενώ οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 4.700, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από το ιρανικό υπουργείο Υγείας.
«Στη διάρκεια των 12 τελευταίων ημερών, τα νοσοκομεία (…) αντιμετώπισαν εξαιρετικά οδυνηρές στιγμές», έγραψε στο X ο εκπρόσωπος του υπουργείου Χοσεΐν Κερμανπούρ.
Προηγούμενος απολογισμός, που είχε δοθεί στη δημοσιότητα το Σάββατο, έκανε λόγο για περισσότερους από 400 νεκρούς και 3.056 τραυματίες.
Εξάλλου οι ιρανικές αρχές «εξουδετέρωσαν», κοντά στη φυλακή Εβίν, δύο πυραύλους που δεν είχαν εκραγεί, μετέδωσαν ιρανικά μέσα ενημέρωσης σήμερα, την επομένη των ισραηλινών πληγμάτων σ’ αυτό το σωφρονιστικό ίδρυμα της Τεχεράνης, τα οποία προκάλεσαν το θάνατο ανθρώπων, σύμφωνα με την ιρανική δικαιοσύνη.
«Δύο πύραυλοι που εκτοξεύθηκαν χθες, οι οποίοι έπεσαν κοντά στη φυλακή Εβίν, αλλά δεν εξερράγησαν, εξουδετερώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, επικαλούμενο εκπρόσωπο της αστυνομίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προϋπολογισμός: Στα 40,4 δισ. ευρώ τα έσοδα από φόρους το επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου
- Αινιγματικό μήνυμα από τη μητέρα του Βασίλη Καλογήρου: “Ξέρουμε ότι λένε ψέματα”
- Politico: Πιθανή κατάχρηση 11,9 εκατ. ευρώ σε έργο ανακύκλωσης της TEXAN στην Ελλάδα
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί με “λουκέτο” NBC και ABC
- Οι 50 πιο πλούσιες χώρες του κόσμου – Μέσα και η Ελλάδα
- Louis Vuitton: Μπαίνει στην τεράστια αγορά των καλλυντικών
- Ten Brinke: Σε τροχιά ολοκλήρωσης το πρώτο της οικιστικό έργο στο Ηράκλειο Αττικής, τί έπεται
- The Independent: Ο ελληνικός τουρισμός κινδυνεύει όπως ο Ίκαρος που αγνόησε τις προειδοποιήσεις
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις