Συνεχίζονται τα κύματα επιθέσεων από Ισραήλ και Ιράν
Με ακατάπαυστο ρυθμό συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα οι εκατέρωθεν πολεμικές επιχειρήσεις μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις σειρήνες να ηχούν στα κεντρικά και στα βόρεια του Ισραήλ, ενώ το Ιράν έχει δεχθεί επιθέσεις κυρίως σε πυρηνικές εγκαταστάσεις και ο αριθμός των νεκρών ανεβαίνει.
Σύμφωνα με την μη κερδοσκοπική οργάνωση Ακτιβιστές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Ιράν (HRANA) η οποία παρακολουθεί τα θύματα από την έναρξη των βομβαρδισμών, οι νεκροί στο Ιράν έχουν φτάσει συνολικά στους 452 και στους 646 οι τραυματίες. Σύμφωνα με την HRANA, 224 άμαχοι έχουν σκοτωθεί, ενώ οι στρατιωτικοί που έχασαν τη ζωή τους είναι 109. Έχουν επίσης σκοτωθεί 119 άτομα, τα οποία δεν έχουν αναγνωριστεί.
Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν κάνει καμία αναφορά στον αριθμό των νεκρών μέχρι στιγμής, δημοσιεύοντας λίγα στοιχεία από την κυβέρνηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάνω από 7 δισ. δολάρια από την Αυστραλία για την ενίσχυση των αποθεμάτων καυσίμων
- Το δολάριο υποχωρεί καθώς αυξάνονται οι ελπίδες για συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Αστυπάλαια: Από το «πράσινο νησί-βιτρίνα» στην έκτακτη ανάγκη για το νερό
- Ρεκόρ στις αγορές της Ασίας χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και τις ελπίδες για ειρήνη στο Ιράν
- Toyota: Στροφή με φόρα στα ηλεκτρικά για να προλάβει την κινεζική απειλή
- Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στη Νέα Ιωνία ρυθμίσεις στη σήραγγα της Εθνικής Αντιστάσεως
- Στην Κίνα ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, συναντήθηκε με τον Wang Yi στο Πεκίνο
- Ναυάγιο φορτηγού πλοίου στην Ανδρο με αίσιο τέλος για το εννεαμελές πλήρωμα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








