Δεν γνωρίζουμε καμία καταγγελία για εμπλοκή μελών μας σε υποθέσεις ψευδών πιστοποιητικών νόσησης, εμβολιασμού και rabbit test, αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι δεν έχει καμία καταγγελία για ψευδή πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού.
Με αφορμή πληροφορίες για εικονικούς εμβολιασμούς και για ψευδώς θετικά rapid test και PCR, ο ΙΣΑ δηλώνει ότι ουδεμία τέτοια καταγγελία για γιατρούς μέλη του έχει περιέλθει στην αντίληψή του. Στην ανακοίνωση του ΙΣΑ τονίζεται ότι σε περίπτωση που διαπιστωθούν τέτοιες απαράδεκτες αξιόποινες πράξεις, θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του.
«Ο ιατρικός κόσμος έχει αποδείξει το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διαθέτει, και βρίσκεται με αυταπάρνηση στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση Συλλόγου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΑΣΕΠ: Στην τελική ευθεία ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός
- Νέος σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην Εύβοια – Αισθητός και στην Αττική
- Ρουμανία: Σήμερα 18/05 ο β’ γύρος των προεδρικών εκλογών
- Βατικανό: Η Τελετή Ενθρόνισης του νέου Πάπα (LIVE)
- Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια με το “Wasted Love” του JJ – Εκτη η Ελλάδα με την Klavdia
- Στις κάλπες σήμερα 18/05 οι Πορτογάλοι – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
- Η επόμενη ημέρα των δασμών: Η εμπορική συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας, καταλύτης αλλαγών για την ΕΕ
- Σταθερά τιμολόγια ρεύματος: Ο νέος χάρτης της αγοράς ενέργειας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις