Επιχειρήσεις

Isrotel: Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο εκτός Ισραήλ στην Πλατεία Ομονοίας – Ακολουθούν άλλα τρία

Το πρώτο στην Ελλάδα θα είναι το νέο Skylark Hotel κοντά στην Πλατεία Ομονοίας και ακολουθεί Anise στην περιοχή του Ψυρρή - Μέχρι το τέλος του 2024 θα ανοίξει και το ξενοδοχείο Adia, στην Αθήνα και μετά άλλο ένα στη Θεσσαλονίκη

Ανοίγει το Μάρτιο στην Αθήνα το πρώτο ξενοδοχείο της Isrotel εκτός Ισραήλ. Αυτό ανακοίνωσε ο ισραηλινός ξενοδοχειακός όμιλος για τα πλάνα επέκτασής του εκτός της χώρας. Το πρώτο ξενοδοχείο εκτός Ισραήλ και το πρώτο στην Ελλάδα θα είναι το νέο Skylark Hotel κοντά στην Πλατεία Ομονοίας.

Greece First Stop for Isrotel's New Hotel Brand, Sees Investments of €70m | GTP Headlines

Η Isrotel, εκ των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων με χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει σήμερα 24 ξενοδοχεία στο Ισραήλ, εκ των οποίων 8 στο θέρετρο του Eilat, απασχολεί περί τους 6.000 εργαζόμενους. Η ισραηλινή αλυσίδα θα λειτουργήσει τρία ξενοδοχεία στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη τα οποία και θα διαχειρίζεται με τη ονομασία της θυγατρικής της αλυσίδας ξενοδοχείων ALUMA Hotels & Resorts. Το ύψος των επενδύσεων του ομίλου στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι θα φθάσει στα 70 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την Isrotel, το νέο Skylark Hotel θα ανοίξει το Μάρτιο με δυναμικότητα 199 δωματίων πλησίον της Ομόνοιας.

Greece First Stop for Isrotel's New Hotel Brand, Sees Investments of €70m | GTP Headlines

Επόμενο opening θα είναι τον Απρίλιο το επίσης 4άστερο Anise στην περιοχή του Ψυρρή, με δυναμικότητα 63 δωματίων που στη συνέχεια μέσω επέκτασης θα ανέλθει σε 105 δωμάτια.

Μέχρι το τέλος του έτους, αναμένεται και το νέο 5άστερο ξενοδοχείο Adia, με δυναμικότητα 218 δωματίων, στο ιστορικό τρίγωνο της Αθήνας. Το ξενοδοχείο αυτό θα διαθέτει εκτός των άλλων αίθουσες συνεδριάσεων και καταστήματα.

Εκτός από την Αθήνα, η αλυσίδα θα επεκταθεί και στη Θεσσαλονίκη με το πρώτο της ξενοδοχείο στην πόλη έως το τέλος του έτους.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu