«Δεν μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τα μεγάλα ζιγκ ζαγκ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Κριστιν Λαγκάρντ» είπε στα Παραπολιτικά 90,1, ο αν.Υπουργός Άμυνας, Κώστας Ήσυχος με αφορμή πληροφορίες ότι το Ταμείο ζητά από τους ευρωπαίους διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους.
Ο κ. Ήσυχος τόνισε ότι δύσκολα μπορεί κανείς να πάρει σοβαρά προσεγγίσεις που θα ακυρωθούν αύριο από τους ίδιους που σήμερα λένε άλλα και σημείωσε πως στόχος της κυβέρνησης είναι η απομείωση του χρέους, ώστε να μην αποτελεί το μεγάλο καρκίνωμα για τις επόμενες γενιές.
Τέλος ανέφερε πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει καμία αλλαγή στο πρόγραμμα της και τόνισε ότι δεν πρέπει να δοθεί την επόμενη εβδομάδα η δόση προς το Διεθνές Νομισματικό ταμείο γιατί μέλημα της κυβέρνησης είναι η καταβολή μισθών και συντάξεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τι είναι οι «εγγυήσεις ασφαλείας», που ζητούν Ουκρανία και Ευρώπη για να προχωρήσουν οι ειρηνευτικές συνομιλίες
- ΑΕΙ: Πολλές κενές θέσεις λόγω δημογραφικού και Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής
- Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά εξηγήσεις από τον Ορμπαν για τη μη ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ
- Τουρνουά Ακρόπολις: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Λετονία (20:00) στο ΟΑΚΑ
- Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Αύξηση 7,7% στις κρατήσεις τον Ιούλιο
- Η Μόσχα υποβαθμίζει τις συνομιλίες με Ζελένσκι και ο Τραμπ λέει ότι ο Πούτιν μπορεί να μην θέλει συμφωνία
- MyCoast: Χιλιάδες οι καταγγελίες με τις περισσότερες σε Χαλκιδική και Ανατολική Αττική
- Ηλεκτροκίνηση: Τα οχήματα δεν βλάπτουν το περιβάλλον, η φόρτιση όμως το ρυπαίνει
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις