Με έναρξη λειτουργίας τον Ιανουάριο του 2025
Στην ίδρυση μιας ανεξάρτητης από τη μόδα εταιρεία προχωρά ο γερμανικός όμιλος Hugo Boss, με έναρξη λειτουργίας την ερχόμενη χρονιά.
Πρόκειται για μια εταιρεία που ονομάζεται Eightyards, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση των πλεοναζόντων υλικών του ομίλου.
Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η ιδέα πίσω από το Eightyards είναι στρατηγικά ευθυγραμμισμένη με τη συνολική δέσμευση της HUGO BOSS για διαδικασίες παραγωγής φιλικές προς το περιβάλλον και τους πόρους.
Υπό την ηγεσία της Marketa Miltenberger, Διευθύντριας, και του Placido Klitzke, Συνδιευθυντή του ομίλου, η Eightyards θα ξεκινήσει επίσημα τις δραστηριότητές της τον Ιανουάριο του 2025. Κατά τα δύο στελέχη, η αποστολή της εταιρείας τα επόμενα χρόνια είναι να δράσει η ίδια ως ένας από τους βασικούς πύλωνες για την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση των πλεοναζόντων υλικών (π.χ. υφασμάτων) σε διάφορες βιομηχανίες πέρα από τη μόδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος Hugo Boss, ιδιοκτήτης των σημάτων Boss και Hugo, εμπορεύεται τις συλλογές των σημάτων του σε 131 χώρες μέσω περίπου 7.800 πολυκαταστημάτων λιανικής πώλησης και λειτουργεί ηλεκτρονικά καταστήματα σε 73 χώρες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φέσια στην ΕΤΑΔ από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού – Επιβεβαιώνει αλλά επιμένει στη σιωπή
- Γενοκτονία διέπραξε το Ισραήλ στη Γάζα με τη βούλα του ΟΗΕ
- Η ΕΕ κατέληξε σε εμπορική συμφωνία με την Ινδονησία, μετά από 9 χρόνια διαπραγματεύσεων
- Μέτρα και δράσεις αποκατάστασης του πυρόπληκτου Φενεού
- Ευρωπαϊκές αγορές: Στο «κόκκινο» οι δείκτες με πιέσεις στις τράπεζες
- Η Ελλάδα πιο κοντά με την Ινδία από την συνεργασία Aegean – IndiGo
- Έρευνα Ferryhopper: Τουριστική «βασίλισσα» του καλοκαιριού η Πάρος με +45% αύξηση εισιτηρίων
- H CrediaBank για την εξαγορά της HSBC Μάλτας έναντι 200 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις