Διαμορφώθηκαν στο 1.035 εκατ. δολάρια
Τα υψηλότερα έσοδα που είχε ποτέ στην 35ετή πορεία του σημείωσε ο IWG, ο μεγαλύτερος πάροχος ευέλικτων χώρων εργασίας στον κόσμο, τα οποία διαμορφώθηκαν στο 1.035 εκατ. δολάρια, έχοντας προσθέσει το 2023, 867 νέες τοποθεσίες. Για το 2024 ακολουθεί έναν σταθερό ρυθμό ανάπτυξης.
Στην Ελλάδα, η IWG συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της φτάνοντας έως το τέλος του 2024 τα 15 σημεία.
Κύρια σημεία αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου:
Τριμηνιαία αύξηση εσόδων κατά 2% ετησίως σε σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες.
Και τα τρία τμήματα συνεχίζουν να αποδίδουν:
Διαχειριζόμενοι χώροι & χώροι Franchise: Ανάπτυξη νέων κέντρων με την ολοκλήρωση νέων συνεργασιών όσο των εγκαινίων των νέων γραφείων
Ιδιόκτητοι χώροι και μισθωμένοι : Σημαντική αύξηση του περιθωρίου κέρδους
Το καθαρό χρέος παραμένει σταθερό λόγω του αντίκτυπου μιας εφάπαξ αλλαγής του συστήματος, όπως ανακοινώθηκε στα αποτελέσματα του έτους στις 5 Μαρτίου 2024, με τη μείωση του καθαρού χρέους να αναμένεται να συνεχιστεί κατά το 2024.
Ο Mark Dixon, CEO & Ιδρυτής της IWG, σχολίασε αναφορικά με τα αποτελέσματα: «Το πρώτο τρίμηνο του 2024 σημείωσε καλή αύξηση εσόδων από έτος σε έτος, δείχνοντας ότι η υβριδική εργασία έχει εδραιωθεί και συνεχίζει να κερδίζει έδαφος. Συνεχίζουμε να είμαστε προσηλωμένοι στο σχέδιό μας για ανάπτυξη μεσω του capital light μοντέλου, με την υπογραφή νέων συμφωνιών και κυρίως με το άνοιγμα νέων ευέλικτων χώρων εργασίας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη στρατηγική μας για να αυξήσουμε την κάλυψη του δικτύου μας προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια υπέροχη ημέρα στη δουλειά».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιιο της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ
- Τουρκία με TerraPower σε διαπραγματεύσεις για μικρούς πυρηνικούς αντιδραστήρες
- Τουρκία ξανά σε ρόλο ταραξία σε Αιγαίο και Μεσόγειο – Αθήνα: «Μία και μόνη διαφορά, τέλος οι φαντασιώσεις»
- Financial Times: Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι να απαντήσει εντός «λίγων ημερών»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα εν αναμονή της Fed
- Pfizer: Δίνει 2,1 δισ. ευρώ για την ανάπτυξη και παραγωγή κινεζικού χαπιού κατά της παχυσαρκίας
- Ρεύμα: Ξεκινάει η εφαρμογή του δυναμικού «πορτοκαλί» τιμολογίου, μόνο για «έξυπνους» μετρητές
- Βουλή: Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε το ν/σ για κοινωφελείς περιουσίες, ιδρύματα και δωρεές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








