Αυξάνει την τιμή-στόχο για την Jumbo η Eurobank Equities, στα 19,5 ευρώ από 17,2 ευρώ προηγουμένως, δίνοντας ταυτόχρονα σύσταση “Buy” για τον τίτλο.
Στην ανάλυση της η Eurobank Equities σημειώνει ότι η Jumbo κατάφερε να διανύσει ένα προκλητικό περιβάλλον ιδιαίτερα καλά το 2022, παρουσιάζοντας αύξηση πωλήσεων κατά 14%, διαλύοντας έτσι το αρχικό guidance της εταιρείας (+5%) αλλά και τις εκτιμήσεις της ίδιας της Eurobank Equities (+7%).
Οι πωλήσεις του 2022 ξεπέρασαν ακόμα και το πιο πρόσφατο guidance της διοίκησης από τον προηγούμενο Δεκέμβριο (περίπου +13%) καθώς η εορταστική περίοδος αποδείχθηκε ιδιαίτερα ισχυρή. (+22% οι πωλήσεις Δεκεμβρίου), αναφέρει.
Για το 2023, προσθέτει, οι προοπτικές φαίνονται καλύτερες απ’ ό,τι δείχνουν οι μέσες εκτιμήσεις (για EBITDA €310m) με τις νέες εκτιμήσεις της να είναι για EBITDA στο έτος χρήσης 2023 πάνω από €330 εκατ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eναλλακτικές για να συνεχίσει τη χρηματοδότηση της ευρωπαϊκής άμυνας αναζητεί η Κομισιόν
- Η Χαμάς δεν θα παραδώσει τα όπλα της υποστηρίζει ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης
- Στις κάλπες η Ιαπωνία με την Τακαΐτσι να διεκδικεί την αυτοδυναμία
- Ο Τούρκος Alperen Sengun ζητά (ξανά) συγγνώμη για σχόλιο, αυτή τη φορά σεξιστικό
- Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού (21:00) στο απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου
- Ο Λεκορνί ζήτησε από την Υπουργό Πολιτισμού της Γαλλίας, να εγκαταλείψει την κυβέρνηση
- Θεοδωρικάκος: 150 εκατ. ευρώ για Τεχνητή Νοημοσύνη σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις
- Eνας στους δύο Γερμανούς τάσσεται υπέρ της παροχής μεγαλύτερης βοήθειας στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








