Δραστηριοποιείται στον τομέα εκμίσθωσης και διαχείρισης ακινήτων
Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται η διαδικασία συγχώνευσης με απορρόφηση της 100% θυγατρικής «HERALD ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2» από τη JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, σε συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης που είχε δημοσιοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2025.
Όπως γνωστοποίησε η Jumbo στο Χρηματιστήριο Αθηνών σύμφωνα με το άρθρο 35 παρ. 2 του Ν. 4601/2019, από σήμερα, 24 Φεβρουαρίου 2026, τίθενται στη διάθεση του επενδυτικού κοινού τα έγγραφα που προβλέπονται στο άρθρο 11 παρ. 1 περ. α’, β’ και γ’ του ίδιου νόμου.
Τα σχετικά έγγραφα είναι διαθέσιμα στην έδρα τόσο της Εταιρείας όσο και της απορροφώμενης θυγατρικής, στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου (οδός Κύπρου 9, Τ.Κ. 18346).
Ειδικότερα, διατίθενται:
Το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης, όπως εγκρίθηκε με τις από 24.02.2026 αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο εταιρειών και δημοσιεύθηκε στο ΓΕΜΗ με αριθμούς πρωτοκόλλου 4029395/24.02.2026 και 4029398/24.02.2026.
Οι ετήσιες χρηματοοικονομικές καταστάσεις και οι ετήσιες εκθέσεις διαχείρισης των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο εταιρειών για τις τρεις τελευταίες χρήσεις.
Ο Ισολογισμός Μετασχηματισμού της απορροφώμενης εταιρείας, με ημερομηνία σύνταξης την 31η Δεκεμβρίου 2025.
Η διοίκηση της JUMBO επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για κάθε νεότερη εξέλιξη που αφορά την πορεία και την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.
Η HERALD ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2 (γνωστή και ως HERALD GREECE 2) είναι μη εισηγμένη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα εκμίσθωσης και διαχείρισης ακινήτων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ με φόντο το υπερπλεόνασμα και την ακρίβεια
- Στρατιώτης των ΗΠΑ συνελήφθη, πόνταρε στη σύλληψη Μαδούρο και κέρδισε 400.000 δολάρια
- Ποιος είναι ο Cole Tomas Allen, ο ύποπτος που πυροβόλησε στο δείπνο στην Ουάσινγκτον
- Απομακρύνονται οι ελπίδες για διπλωματική λύση στον πόλεμο ΗΠΑ – Ισραήλ με το Ιράν
- Πυροβολισμοί σε δείπνο του Τραμπ στο Washington Hilton
- Σήμερα εξετάσεις για την εισαγωγή στα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
- Πρόστιμο 60.000 ευρώ σε εταιρεία κούριερ από ΑΔΑΕ, για θέμα που μας αφορά όλους
- H EKT υπόσχεται τώρα κοινά πρωτόκολλα για φθηνότερες συναλλαγές και λιγότερη εξάρτηση από «γίγαντες»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








