Επιχειρήσεις

Jumbo: «Πράσινο» από Γ.Σ. για μέρισμα 0,18 ευρώ/μετοχή

Τη διανομή μερίσματος 0,18 ευρώ μικτό ανά μετοχή ενέκριναν οι μέτοχοι του ομίλου Jumbo στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

_x000D_

Επιπλέον, η διοίκηση ενημέρωσε τους μετόχους – συνέταιρους της ότι παρά την αρρυθμία του Οκτωβρίου ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων για τον όμιλο κατά το πεντάμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης ήταν πάνω από τον ετήσιο στόχο (4%-6%).

_x000D_

Επισημάνθηκε ακόμη πως κατά το πρώτο πεντάμηνο της τρέχουσας χρήσης ο όμιλος εγκαινίασε τέσσερα νέα καταστήματα. Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο ξεκίνησε το νέο κατάστημα στον Ίασμο συνολικής επιφάνειας 9.000 τ.μ. περίπου, τον Οκτώβριο ξεκίνησε να λειτουργεί το νέο κατάστημα του ομίλου στo Βουκουρέστι (12.000 τ.μ.) και τον Νοέμβριο το νέο κατάστημα στην πόλη Oradea, Ρουμανίας (12.000 τ.μ.). Επίσης, τον Νοέμβριο ξεκίνησε το νέο Jumbo στη Λεμεσό της Κύπρου (12.000 τ.μ.).

_x000D_

Ο όμιλος συνεχίζει το επενδυτικό του πρόγραμμα και κατά το τέλος της τρέχουσας οικονομικής χρήσης αναμένεται η λειτουργία ενός ακόμα καταστήματος στην Πελοπόννησο (9.000 τ.μ.) καθώς και ενός  ακόμα υπέρ- καταστήματος στην πόλη Arad της Ρουμανίας (12.000 τ.μ.).

Επιχειρήσεις

close menu