Αύξηση 18% των πωλήσεων στο οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου 2023
Ενημερωτικό σημείωμα έδωσε στη δημοσιοτητα η Jumbo για την πορεία των πωλήσεων κατά 8μηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2023.
Όπως αναφέρει η εταιρεία:
Ακόμη και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, ο Όμιλος JUMBO, συνέχισε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα την στρατηγική της μείωσης τιμών.
Ο Όμιλος JUMBO συνεχίζει να μειώνει καθημερινά 150 τιμές στην γκάμα των προϊόντων που εμπορεύεται, στηρίζοντας έμπρακτα τον καταναλωτή σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.
Κατά τον μήνα Αύγουστο 2023, οι συνολικές πωλήσεις του Ομίλου JUMBO κατέγραψαν αύξηση +8% περίπου, συγκρινόμενες με έναν εξαιρετικό περσινό Αύγουστο που και η Ρουμανία είχε υπεραποδώσει.
Για το πρώτο οκτάμηνο του 2023, οι πωλήσεις του Ομίλου, εμφανίζονται αυξημένες κατά +18% περίπου.
Ο Όμιλος θα ανακοινώσει αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του A εξαμήνου 2023, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Αναλυτικά η πορεία των πωλήσεων Αυγούστου 2023 :
Ελλάδα:
Τον Αύγουστο του 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενδοεταιρικές συναλλαγές), παρουσίασαν αύξηση κατά +9% περίπου.
Συνολικά για το πρώτο οκτάμηνο του έτους 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας -χωρίς τις ενδοεταιρικές συναλλαγές- παρουσίασαν αύξηση κατά +20% περίπου σε σχέση με το 2022.
Κύπρος:
Οι πωλήσεις των καταστημάτων κατά τον Αύγουστο του 2023 αυξήθηκαν κατά +7% περίπου, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.
Συνολικά οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο για το πρώτο οκτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά +16% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
Βουλγαρία:
Οι πωλήσεις του δικτύου κατέγραψαν αύξηση κατά +11% περίπου τον Αύγουστο του 2023, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.
Συνολικά οι πωλήσεις στη Βουλγαρία για το πρώτο οκτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά +15% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
Ρουμανία:
Οι πωλήσεις σημείωσαν αύξηση της τάξης του +4% περίπου τον Αύγουστο του 2023, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα όπου τα σχολεία ξεκίνησαν να λειτουργούν δια ζώσης μία εβδομάδα νωρίτερα σε σχέση με φέτος.
Συνολικά οι πωλήσεις στη Ρουμανία για το πρώτο οκτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά +14% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ερντογάν στον ΟΗΕ: «Η Τουρκία έχει δικαιώματα και δικαιοδοσία δυτικά της Κύπρου»
- Eυρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με ώθηση από την Wall Street
- Μητσοτάκης – Χριστοδουλίδης: Προσηλωμένες οι κυβερνήσεις μας στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
- Τι απαντάει το ΥΠΕΘΟ στην τροπολογία του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος
- Τραμπ στον ΟΗΕ: «Ανταμοιβή για τη Χαμάς, η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους»
- UBS Global Real Estate Bubble 2025: Οι μεγαλουπόλεις με τον υψηλότερο και χαμηλότερο κίνδυνο φούσκας στα ακίνητα
- Aκρίτας: Στις 570.000 ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο
- Χρηματιστήριο: Επέστρεψε πάνω από τις 2.060 μονάδες με οδηγό τις τράπεζες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις