Ήταν ένα από τα στελέχη που αποχώρησε από τον ΟΤΕ στα τέλη της χρονιάς
Nέα άφιξη στην επικοινωνιακή ομάδα της εταιρείας ΤΕΜΕΣ (Costa Navarino-The Ilissian) αποτελεί ο Κωνσταντίνος Πολυχρονιάδης, από τις αρχές Ιανουαρίου.
Στέλεχος με μακρά πείρα στο χώρο της επικοινωνίας, ο κ. Πολυχρονιάδης ανακοίνωσε τη νέα του θέση ως Corporate Affairs Senior Manager στην TEMES S.A. μέσα από τον λογαριασμό του στα Social media.
Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο στέλεχος ήταν ένα από αυτά που αποχώρησε στο τέλος της χρονιάς από τον όμιλο ΟΤΕ, όπου εργάζονταν τα προηγούμενα δέκα χρόνια, μετά από ”ξεκαθάρισμα” που έγινε σε διάφορες κομβικές θέσεις από τον νέο CEO, Κώστα Νεμπή.
Ο Κ. Πολυχρονιάδης είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ έχει θητεία σε διάφορες εταιρείες επικοινωνίας όπως η Data Communication και η V+O, ενώ αναλαμβάνει αυτή τη θέση σε μια περίοδο με προκλήσεις, έχοντας μπροστά την ανέγερση του The Ilissian.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φωτιά στη Σαμοθράκη, κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στον Ξηροπόταμο
- Πυροβολισμοί στο Virginia State University: Πέντε τραυματίες
- Τα ΗΑΕ κατηγορούν το Ιράν για επίθεση σε πλοίο της κρατικής εταιρείας του Άμπου Ντάμπι (ADNOC)
- Φωτιά στις Βαμβακές Κορινθίας
- Πυρκαγιά στην Ατσίτσα Σκύρου, 112 για εκκένωση του Αγίου Φωκά
- Αίτνα: Παραμένει ρευστή η κατάσταση στην Κατάνια μετά το χάος στις πτήσεις
- Πέθανε ο Στέφανος Μάνος, 87 ετών
- Σίβηρη Χαλκιδικής: Δικογραφία για τη μεγάλη φωτιά σε εργολάβους και στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








