Οι μεγάλες προσφορές που θα εμφανιστούν στα καταστήματα είναι αποτέλεσμα σκληρής προετοιμασίας και μεγάλης προσπάθειας
Να στηρίξουν τις ελληνικές μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις με αφορμή την φετινή Black Friday και την Cyber Monday, καλεί τους καταναλωτές ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «καλεί τους καταναλωτές που θα κάνουν αγορές τις συγκεκριμένες ημέρες, να στηρίξουν τις ελληνικές μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις που δίνουν τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης και βρίσκονται πάντα κοντά στον πελάτη τους.
Οι μεγάλες προσφορές που θα εμφανιστούν στα καταστήματα είναι αποτέλεσμα σκληρής προετοιμασίας και μεγάλης προσπάθειας, με έναν και μοναδικό στόχο: την ικανοποίηση του καταναλωτή που η ακρίβεια των τελευταίων ετών του έχει μειώσει δραματικά το διαθέσιμο εισόδημα.
Επίσης, ενημερώνουμε τις εμπορικές επιχειρήσεις και το καταναλωτικό κοινό ότι μετά από τροποποίηση της παρ. 1 και 4 άρθρου 16 ν. 4177/2013, επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή που ακολουθεί την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου.
Αυτό σημαίνει ότι τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την Κυριακή 1-12-2024 που ακολουθεί την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου που είναι φέτος η «Black Friday».
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενημερώνει καταναλωτικό κοινό και καταστηματάρχες, ότι με την πρόσφατη τροπολογία τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν όλες τις Κυριακές του Δεκεμβρίου εκτός από αυτήν της 8ης Δεκεμβρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00′ έως 18:00′”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ζαχαρίας Κεσσές: Τι θα μπορούσε να ρωτήσει ο νονός Γρηγόρης Δημητριάδης τον κουμπάρο του Λαβράνο τις εορτές του Πάσχα
- Ελάχιστες οι διελεύσεις από τα Στενά του Ορμούζ
- LinkedIn στο επίκεντρο καταγγελιών για κρυφή παρακολούθηση χρηστών
- Η αύξηση στις τιμές των καυσίμων αναζωπυρώνει τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ και όχι μόνο
- Ο Νετανιάχου ξαναζήτησε αναβολή της δίκης του για διαφθορά
- Σύριζα για Μακάριο Λαζαρίδη: «Είναι απατεώνας εδώ και 20 χρόνια»
- Έφθασε στο Ισλαμαμπάντ η αποστολή των ΗΠΑ
- Ο «Τζέϊμς Μποντ», Ντάνιελ Κρεγκ και η σύζυγός του στη Γλυφάδα για τον Επιτάφιο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








