Ζέστη και ισχυροί άνεμοι
Αίθριος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει περαιτέρω φτάνοντας κατά τόπους τους 38 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, οπότε ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και πρόσκαιρα στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 και κατά τόπους στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο τους 38 βαθμούς, στο Ιόνιο τους 34 βαθμούς, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την νότια Κρήτη τους 35 με 36 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός σήμερα
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά της Μακεδονίας.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 36 με 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 37 βαθμούς και στα νησιά του Ιονίου έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 37 και στην ανατολική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο τοπικά 38 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη θα φθάσει τους 33 με 34 βαθμούς και στη νότια Κρήτη τους 36 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στις Σποράδες από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 37 βαθμούς και στις Σποράδες έως 32 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 37 με 38 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα γύρω ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- 800 ATM’s με χρεώσεις θα λειτουργήσει η Cashflex στην Ελλάδα από 220 που έχει τώρα
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά για δασμούς ΗΠΑ: Η κυβέρνηση να στηρίξει τις εξαγωγικές ΜμΕ
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 εκατ. ευρώ στον ΑΦΜ των ΕΛΤΑ ως παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις
- Οικονομικό Επιμελητήριο: Ζητάει παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων έως 30 Ιουλίου
- ΗΠΑ: Στέλνει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία, στο Κίεβο ο Αμερικανός απεσταλμένος
- carpo: Επέκταση στον Κόλπο μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την Americana Restaurants International
- Κάρπαθος: Ανάμεσα στις 7 καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες της Ευρώπης
- Σταϊνμάιερ: Στην Ευρώπη μαίνεται πραγματικός πόλεμος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις