Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ
Γενικά αίθριος, αλλά με μικρή πτώση της θερμοκρασίας και παροδικές νεφώσεις που ενδεχομένως θα καταλήξουν σε τοπικές βροχές σε Μακεδονία και Θράκη είναι ο καιρός, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Γενικά αίθριος στην Αττική, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες. Από 22 έως 32 βαθμούς η θερμοκρασία.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 24-08-2025
Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες, οπότε κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6, που από το απόγευμα θα ενισχυθούν στα 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φθάσει στα ηπειρωτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 33 με 35, στα νησιά του Ιονίου τους 32, ενώ στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πολιτικός σεισμός στην Τουρκία με την προσχώρηση του Εκρέμ Ιμάμογλου στο “Νέο Κόμμα”
- Αντοχή της βρετανικής οικονομίας στο β’ τρίμηνο με ανάπτυξη 0,4%
- Συναγερμός για φωτιά σε δασική έκταση στον Κάλαμο Λευκάδας
- Το Gemini έσπασε το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου χρηστών
- Στα 110 κρούσματα και εννέα οι θάνατοι από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα
- Στοά Πατησίων: Το Ίδρυμα Ωνάση βάζει ξανά ζωή στο ιστορικό πέρασμα της Αθήνας
- IPO-μαμούθ από την Anthropic με στόχο τα 2 τρισ. δολάρια
- Μάχη με τον χρόνο στα συντρίμμια της Κολομβίας για τον εντοπισμό επιζώντων
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








