Οι επιβάτες που ταξιδεύουν σήμερα, καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία
Δεμένα παρέμειναν τα πλοία λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών σε πολλές θαλάσσιες περιοχές της χώρας.
Οι άνεμοι, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, προβλέπεται να ενισχυθούν από το απόγευμα προβλέπεται και να στραφούν σε θυελλώδεις έως 9 μποφόρ.
Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελέστηκαν τα πρωϊνά δρομολόγια για τις Κυκλάδες, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού αναχωρούν μόνο τα πλοία κλειστού τύπου.
Απαγορευτικό απόπλου στο Λαύριο
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου λόγω των ανέμων. Κλειστή είναι η γραμμή Λευκίμμη- Ηγουμενίτσα καθώς και η γραμμή Καβάλα-Πρίνου Θάσου.
Επίσης, δεν εκτελέστηκε το πρωϊνό δρομολόγιο στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη ύστερα από την απόφαση του πλοιάρχου.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών.
Πτώσεις δέντρων στην Αθήνα
Τα ξημερώματα του Σαββάτου, έντονα ήταν τα φαινόμενα στην Αττική, όπου η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήσεις για πτώσεις δέντρων σε Χαλάνδρι, Φιλοθέη, Παλαιό Φάληρο, Διόνυσο και Κυψέλη.
Ισχυροί άνεμοι, καταιγίδες και κεραυνοί χτύπησαν το λεκανοπέδιο. Μέσα σε λίγα λεπτά δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ωστόσο για την ώρα η Πυροσβεστική έχει δεχθεί κλήσεις μόνο για πτώσεις δέντρων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κορινθία: Φωτιά ανάμεσα σε Ασσο και Λέχαιο
- Ζελένσκι: Η Ρωσία ενδέχεται να εντείνει τις επιθέσεις στο μέτωπο τις επόμενες ημέρες
- Reuters: Πώς αντέδρασαν οι επενδυτές στην είδηση για μη συμφωνία για την Ουκρανία
- AMD: Νέο ρεκόρ στο μερίδιο αγοράς στους desktop υπολογιστές
- Ερχεται στις 10/09 η πρώτη απογευματινή λαϊκή αγορά στη Θεσσαλονίκη
- Πολιτική Προστασία: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές της Χαλκιδικής
- Ολυμπιακός: Αυλαία στα φιλικά προετοιμασίας με αντίπαλο την Ιντερ (21.30)
- Αχαϊα: Πυρκαγιά στην περιοχή Λιβάρτζι, μήνυμα από το 112
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις