Ελλάδα

Καιρός: Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Financialreport.gr

Έως τους 38 βαθμούς ο υδράργυρος - Το σκηνικού του καιρού τις επόμενες ημέρες

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα, Τρίτη, ο καιρός στη χώρα, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φθάσει στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 36, τοπικά στα ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 02-07-2025
Γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Τοπικές νεφώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θεσσαλία τις πρωινές ώρες οπότε ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα.Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά, στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα βορειοδυτικά ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά. Θ αφθάσει στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου,τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 33 με 35, τοπικά στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα δεν θα ξεπεράσει τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 03-07-2025
Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-07-2025
Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 05-07-2025
Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu