Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός
Αν και το κρύο παραμένει η σημερινή ημέρα θα είναι γενικά μια ηλιόλουστη ημέρα. Αυξημένη συννεφιά αναμένεται μόνο στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Στην Φλώρινα στο σταθμό της ΕΜΥ το θερμόμετρο έπεσε στους -19 βαθμούς Κελσίου, στην Κοζάνη και την Καστοριά ακόμα και -10 βαθμούς Κελσίου, στη Λάρισα και την Τρίπολη -5 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι παραμένουν βόρειοι στο Αιγαίο στα 6 με 7 μποφόρ.
Και την Τετάρτη ο ισχυρός παγετός θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού, ενώ η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία το μεσημέρι, αλλά νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ αναμένεται τσουχτερό κρύο. Πιθανόν λίγο η θερμοκρασία να πέσει ξανά την Κυριακή, όμως ο γενικά αίθριος καιρός θα διατηρηθεί.
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ηλιόλουστος αλλά κρύος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 8 βαθμούς Κελσίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θρήνος για Γιασικεβίτσιους: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της συζύγου του, Άννας Δούκα
- Βρυξέλλες: Στο Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ ο Σ. Παπασταύρου και ο Ν. Τσάφος
- OΛME: Συμμετοχή στην πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκεμβρίου
- Γκιλφόιλ: “Μπορώ να ζήσω και να πραγματοποιήσω το αμερικανικό όνειρο μου εδώ, στην Αθήνα”
- ΙΣΑ: Δεύτερο Μεταπτυχιακό Σεμινάριο “Η ορθολογική διαχείριση των αντιβιοτικών στο νοσοκομείο”
- Χρυσοχοΐδης: Ψευδείς οι καταγγελίες για αστυνομική βία στα αγροτικά μπλόκα
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Πάτρικ Μπέβερλι
- ΕΒΕΘ – ΒΕΘ – ΣΒΕ – ΣΕΒΕ: Καλούν τους αγρότες να επανέλθουν στον θεσμικό διάλογο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








