Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός
Αν και το κρύο παραμένει η σημερινή ημέρα θα είναι γενικά μια ηλιόλουστη ημέρα. Αυξημένη συννεφιά αναμένεται μόνο στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Στην Φλώρινα στο σταθμό της ΕΜΥ το θερμόμετρο έπεσε στους -19 βαθμούς Κελσίου, στην Κοζάνη και την Καστοριά ακόμα και -10 βαθμούς Κελσίου, στη Λάρισα και την Τρίπολη -5 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι παραμένουν βόρειοι στο Αιγαίο στα 6 με 7 μποφόρ.
Και την Τετάρτη ο ισχυρός παγετός θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού, ενώ η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία το μεσημέρι, αλλά νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ αναμένεται τσουχτερό κρύο. Πιθανόν λίγο η θερμοκρασία να πέσει ξανά την Κυριακή, όμως ο γενικά αίθριος καιρός θα διατηρηθεί.
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ηλιόλουστος αλλά κρύος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 8 βαθμούς Κελσίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Fed: Κράτησε αμετάβλητα τα επιτόκια – «Αβέβαιες» οι επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν
- Ιράκ: Ξαναρχίζει η εξαγωγή πετρελαίου από το Κιρκούκ προς την Τουρκία
- Ευρωπαϊκές αγορές: Απώλειες με φόντο επιτόκια Fed, ΕΚΤ και άνοδο στο πετρέλαιο
- Πιερρακάκης: Εξετάζουμε το Fuel Pass, μείωση ΕΦΚ μόνο με «ευρωπαϊκή ευελιξία»
- Κατάρ: Εκκενώνονται οι εγκαταστάσεις LNG στο Ρας Λαφάν μετά τις απειλές Ιράν
- Προστασία πρώτης κατοικίας: Διαχωρισμός από την υπόλοιπη περιουσία με αντάλλαγμα τη ρευστοποίηση
- Σ. Αραβία: Έχει αποκαταστήσει το 50% των εξαγωγών πετρελαίου της μέσω παράκαμψης του Ορμούζ
- Τραμπ: Αίρει το νόμο για τις ναυτιλιακές μεταφορές στις ΗΠΑ προκειμένου να σταθεροποιήσει την αγορά πετρελαίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








