Τα μέτρα που θα ισχύσουν αύριο και την Παρασκευή στην Περιφέρεια Αττικής και την Κρήτη, που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ελπίδα» ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Γιάννης Οικονόμου, ισχύουν τα ακόλουθα:
- Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, ύστερα από συνεννόηση με τις Περιφέρειες, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης αλλά με τηλεκπαίδευση.
- Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης – ημερήσιας Φροντίδας.
- Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου υπάρχει ισχυρή σύσταση για τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα όπου είναι δυνατόν, ενώ στο Δημόσιο θα υπάρξει τηλεργασία ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών και τυχόν προβλήματα πρόσβασης.
- Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια.
- Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, τα καταστήματα δύναται να λειτουργήσουν από 10:00 έως 18:00.
- Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν επιτρέπονται οι υπηρεσίες διανομής (delivery) και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες (courier).
- Αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι παιδικοί εμβολιασμοί στο mega εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέαςκαι στο Παίδων Πεντέλης. Οι υπόλοιποι εμβολιασμοί παιδιών καθώς και οι εμβολιασμοί ενηλίκων θα γίνουν κανονικά. Για όσους δεν προσέλθουν σε προγραμματισμένο ραντεβού, θα σταλεί σε κάθε περίπτωση sms για νέο ραντεβού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νωρίτερα σε τροχιά οι πρώτοι ελληνικοί δορυφόροι
- Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αμοργό
- Το «Piri Reis» στο Αιγαίο: απόπλους πριν τη NAVTEX
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε το πληροφοριακό δελτίο της Euronext για την ΕΧΑΕ
- ΥΠΕΞ: Διάβημα διαμαρτυρίας στο Ισραήλ για τους 27 Έλληνες του «Global Sumud Flotilla» που κρατούνται
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ο Stoxx 600 έκλεισε την εβδομάδα με κέρδη πάνω από 2%
- Ερντογάν σε Τραμπ: Στηρίζουμε τις ειρηνευτικές πρωτοβουλίες στη Γάζα
- ΕΕΑ: Άμεση θεσμοθέτηση εθνικού τέλους για δέματα από τρίτες χώρες, κυρίως μέσω e-shops
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις