Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν σε Ιόνιο και Αιγαίο, οι οποίοι σύμφωνα με την ΕΜΥ φτάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση προβλέπεται από τις απογευματινές ώρες.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή, κλειστή είναι η γραμμή Αρκίτσα-Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνου Θάσου ενώ στη γραμμή Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο από το πλοίο «Άναξ».
Σε ισχύ είναι επίσης απαγορευτικό απόπλου στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Ρίο-Αντίρριο ενώ στη γραμμή Κυλλήνη -Κεφαλονιά τα δρομολόγια γίνονται μόνο με ημερολογιακή εγγραφή του πλοιάρχου.
Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε πολλές περιοχές καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χωρίς ταξί και σήμερα 19/3 η Αθήνα λόγω της συνέχισης της απεργίας των οδηγών
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας με τοπικές βροχές και καταιγίδες
- Ρεκόρ εισαγωγών ρωσικού μαζούτ στην Ασία εν μέσω γεωπολιτικών εξελίξεων
- Πάνω από 110 δολάρια το πετρέλαιο μετά τις επιθέσεις σε εγκαταστάσεις εκατέρωθεν
- Wall Street: Απώλειες άνω του 1% με φόντο τα επιτόκια της Fed
- Πύραυλος του Ιράν έπληξε τις εγκαταστάσεις LNG της QatarEnergy
- Σύνοδος κορυφής για ενεργειακή κρίση: Τα μέτρα που συζητούν οι ηγέτες
- Fed: Κράτησε αμετάβλητα τα επιτόκια – «Αβέβαιες» οι επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








