Μετά το επεισοδιακό Eurogroup των Βρυξελλών που διακόπηκε για να συνεχιστεί σήμερα το πρωί, κυβερνητικές πηγές σημείωναν πως είναι σαφές ότι κάποιες χώρες, για λόγους που δεν σχετίζονται με τις μεταρρυθμίσεις και το πρόγραμμα, δεν θέλουν να υπάρξει συμφωνία.
Ειδικότερα, οι πηγές της κυβέρνησης επισημαίνουν ότι «οι θεσμοί εισηγήθηκαν θετικά στο Eurogroup, ενώ οι όποιες παρατηρήσεις ενσωματώθηκαν» και πως «συμφωνήθηκε, μάλιστα, και σχετικό χρονοδιάγραμμα».
Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι «και ενώ υπήρχε κατ’ αρχήν συμφωνία, μια ομάδα χωρών έβαζε συνεχώς θέμα ‘αξιοπιστίας’ χωρίς, όμως, να συγκεκριμενοποιεί τι πρέπει ακριβώς να γίνει».
«Είναι σαφές ότι κάποιες χώρες, για λόγους που δεν σχετίζονται με τις μεταρρυθμίσεις και το πρόγραμμα, δεν θέλουν να υπάρξει συμφωνία», σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ατλέτικο Μαδρίτης: Προς ολοκλήρωση η εξαγορά της από την Apollo Sports Capital
- Lufthansa: Παρατείνει την αναστολή πτήσεων από και προς Τελ Αβίβ έως τις 2 Απριλίου
- Volkswagen: Ξεπέρασε τα 4 εκατ. αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα παγκοσμίως το 2025
- Wall Street: Στο «κόκκινο» οι δείκτες μετά την εκτίναξη των τιμών του πετρελαίου
- Ρούμπιο: «Το Ιράν επιχειρεί να θέσει σε ομηρία τον πλανήτη», με το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ
- Συνεχίζονται τα μέτρα κατά της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Η κυβέρνηση Τραμπ παράκαμψε το Κογκρέσο για την πώληση πυρομαχικών στο Ισραήλ 650 εκατ. δολαρίων
- SPACE HELLAS Α.Ε. - Δελτίο Τύπου Space Hellas_Aπονομή 7ης τιμητικής υποτροφίας “Δημήτρης Μανωλόπουλος”
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






