Επικαιρότητα

Κάρυστος: «Ήθελα να βλέπω τα πυροσβεστικά να έρχονται»- Στις φυλακές Αυλώνα ο 20χρονος που ομολόγησε εμπρησμούς

«Το έχω καταλάβει το λάθος μου και θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από όσους ταλαιπώρησα», είπε ο 20χρονος

«Έβαζα φωτιές, το ανέβαζα στο Facebook και μετά καλούσα την Πυροσβεστική», δηλώνει ο 20χρονος καθ’ ομολογίαν εμπρηστής της Καρύστου ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές Αυλώνα.

Ο 20χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρύστου, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, σε ξηρά χόρτα, στην περιοχή της Καρύστου.

Ομολόγησε όμως ότι είχε προκαλέσει σε προγενέστερες ημερομηνίες κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2023, ακόμη τέσσερις πυρκαγιές στην περιοχή της Καρύστου. Ερευνάται επίσης για άλλη μία περίπτωση.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, ο 20χρονος αποκάλυψε πως έβαζε τις φωτιές για να βλέπει να έρχονται τα πυροσβεστικά και να προσπαθούν να τις σβήσουν. «Μετά που την έβαζα και ερχόντουσαν τα πυροσβεστικά και φεύγανε, δεν αισθανόμουν καλά», προσθέτει.

Ο 20χρονος δήλωσε επίσης ότι η τελευταία φωτιά που έβαλε ήταν στις 24 Αυγούστου και την έβαλε με αναπτήρα. Μάλιστα ανέφερε ότι η συγκεκριμένη ήταν αρκετά μεγάλη. «Προχθές δεν με ικανοποίησε. Αποφάσισα να ομολογήσω και να σταματήσω τελείως», ανέφερε, προσθέτοντας: «Το έχω καταλάβει το λάθος μου και θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από όσους ταλαιπώρησα».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu