Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και καταφέρθηκε κατά της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και της Εγνατίας οδού
Την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και της Εγνατίας οδού, στηλίτευσε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, ξεκινώντας την τριήμερη περιοδεία του στην Ήπειρο.
Ο κ. Κασσελάκης, επισκεπτόμενος τα έργα της τρίτης φάσης του λιμένα Ηγουμενίτσας που είναι σε εξέλιξη, τάχθηκε κατά του “ξεπουλήματος” όπως είπε, δημοσίων υποδομών και μίλησε για ένα άλλο μοντέλο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.
Ο κ. Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους ευρωβουλευτές Μάριο Κάτση, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, την βουλευτή Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, τον βουλευτή Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκα και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία, περιοδεύει στην πόλη της Ηγουμενίτσας όπου συναντάται με πολίτες και καταστηματάρχες.
Και οι δύο διαγωνισμοί ξεκίνησαν επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Να θυμίσουμε πως η προετοιμασία και ο προγραμματισμός για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού ξεκίνησε επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος του 2017 – αρχές 2018.
Επίσης η διαδικασία για την αξιοποίηση 10 μη εισηγμένων οργανισμών λιμένων μεταξύ των οποίων και της Ηγουμενίτσας, ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2018.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μυστακίδης: “Από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης η νέα Τούμπα”
- Μέση Ανατολή: Νέα μαζική επίθεση με πυραύλους από το Ιράν – Σειρήνες στο βόρειο Ισραήλ
- Καιρός: Αίθριος, με κατά τόπους νεφώσεις και τοπικές βροχές
- Wall Street: Ανοδος 0,75% για τον Dow Jones στις 42.515,09 μονάδες
- Jan Κaras: Ο CEO του ΟΠΑΠ επενδύει στην Ελλάδα
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις