«Να αποκαταστήσει μια μεγάλη αδικία και να συνεχίσουν το κοινό τους έργο. Με μπέρδεψε ο κ. Μητσοτάκης, όταν τον "παραίτησε" και ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια καυστική ανάρτηση στα social media σχετικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου να θέσει για τις υποκλοπές.
«Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Δημητριάδη, που θεώρησα ότι «υπήρξε εμπλεκόμενος» στο σκάνδαλο ΕΥΠ-Predator. Η αλήθεια είναι ότι με μπέρδεψε ο κ. Μητσοτάκης, όταν τον «παραίτησε» και ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη» αναφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Και προσθέτει δηκτικά: «Παροτρύνω τον Πρωθυπουργό να επαναφέρει άμεσα τον κ. Δημητριάδη στο Μαξίμου για να αποκαταστήσει μια μεγάλη αδικία και να συνεχίσουν το κοινό τους έργο. Εύχομαι και στους δύο καλή ακρόαση».
Νωρίτερα ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, ανέφερε μεταξύ άλλων, σε σχετική δήλωση, ότι «η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».
Σε ανάρτηση για την απόφαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ο Γρηγόρης Δημητριάδης, σημείωνε:
«Πάντα σεβόμουν και σέβομαι το έργο της Δικαιοσύνης. Αλλωστε, αυτό ορκίστηκα να υπηρετώ και στην επαγγελματική μου διαδρομή. Τα τρία χρόνια και ένα μήνα που βρέθηκα στη θέση του Γ.Γ. του πρωθυπουργού, υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της Πατρίδας και των πολιτών. Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».
Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Δημητριάδη, που θεώρησα ότι «υπήρξε εμπλεκόμενος» στο σκάνδαλο ΕΥΠ-Predator.
Η αλήθεια είναι ότι με μπέρδεψε ο κ. Μητσοτάκης, όταν τον «παραίτησε» και ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη.
Παροτρύνω τον Πρωθυπουργό να επαναφέρει άμεσα τον κ. Δημητριάδη… pic.twitter.com/mA6g4N4498
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) July 30, 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί 0,19%, στα 1,1515 δολάρια
- Διαγωνισμός για μπαταρίες standalone: Πάνω από 700 οι αιτήσεις
- Ελληνική Ενωση Τραπεζών: Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Ζανιάς της Eurobank
- Energean: Σχέδιο για την προμήθεια φυσικού αερίου στην Κύπρο με αγωγό από το Ισραήλ
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Samsung: Στις 25 Φεβρουαρίου 2026 πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης του Galaxy S26
- CrediaBank: Η Μαρία Γκράβα Γενική Διευθύντρια Θυγατρικών Εξωτερικού και Διοικητικής Αποτελεσματικότητας
- Ο Β. Μαρινάκης στηρίζει οικονομικά τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ, που τραυματίστηκαν σε συμπλοκές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








