Η παρουσίαση θα γίνει κατά την ομιλία του
Την περιουσιακή κατάστασή του θα παρουσιάσει σήμερα Δευτέρα (2/6) ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, όπως προαναγγέλλει σε σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρει ότι ζητά το πόθεν έσχες του «το κόμμα που σας κλέβει τα χρήματα από το πορτοφόλι με την αισχροκέρδεια στα σουπερμάρκετ», «που κάνει πανάκριβη προεκλογική εκστρατεία με χρέη μισό δισ.». «Ο πρωθυπουργός των 42 ακινήτων με τον μισθό του βουλευτή, ζητάει το πόθεν έσχες μου», προσθέτει και συνεχίζει: «Τους ρωτάς: Τι κάνετε για την ακρίβεια; Απαντούν: Πόθεν έσχες. Γιατί μοντάρατε και μπαζώσατε τα Τέμπη; Απαντούν: Πόθεν έσχες. Γιατί αφήνετε τα νοσοκομεία να καταρρέουν και την εγκληματικότητα να οργιάζει; Απαντούν: Πόθεν έσχες».
Το κόμμα που σας κλέβει τα χρήματα από το πορτοφόλι με την αισχροκέρδεια στα σουπερμάρκετ, ζητάει το πόθεν έσχες μου.
Το κόμμα που κάνει πανάκριβη προεκλογική εκστρατεία με χρέη μισό δισ., ζητάει το πόθεν έσχες μου.
Ο πρωθυπουργός των 42 ακινήτων με τον μισθό του βουλευτή,… pic.twitter.com/cATJUr2kgl
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 2, 2024
«Λοιπόν, η στιγμή έφτασε. Αύριο, στην ομιλία της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζω όλη μου την περιουσιακή κατάσταση», ανακοινώνει ο κ. Κασσελάκης, επισημαίνοντας ότι θα μπορούσε να περιμένει έως την 1η Ιουλίου, που είναι η προθεσμία από το νόμο, «παρόλα αυτά, όλα θα είναι στη διάθεσή σας». «Όλα δουλεμένα. Όλα φορολογημένα στις ΗΠΑ, εκεί που έζησα. Κι εκεί, εν αντιθέσει με την Ελλάδα, δεν μπορείς να είσαι ‘αδιευκρίνιστος’ και να κυκλοφορείς ελεύθερα», τονίζει.
«Διάφανος μπροστά σας. Γιατί για να καθαρίσουμε την Ελλάδα μας, χρειάζεται να έχουμε πρώτα απ’ όλα καθαρές σχέσεις μεταξύ μας. Όλα στο φως», αναφέρει καταληκτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ξεκινά κάλυψη η Mediobanca, βλέπει τιμή στόχο 28,80 ευρώ
- ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Αύξηση 2,3% του ΑΕΠ το 2024 – Κινητήριος “μοχλός” επενδύσεις και κατανάλωση
- METLEN: Ολοκλήρωσε τη χρηματοδότηση χαρτοφυλακίου φωτοβολταϊκών στην Αυστραλία
- Θ. Κιουρτζής: “Εγινε μεγάλος ντόρος για τις αυξήσεις στα καύσιμα λόγω Μέσης Ανατολής”
- Σύρος: Στην ελίτ των ευρωπαϊκών πολιτιστικών προορισμών
- Μικτές τάσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια
- Ιαπωνία: Η κεντρική τράπεζα διατηρεί τα επιτόκια – Μειώνει σταδιακά τις αγορές ομολόγων
- Θερινή σεζόν 2025: Ποιοι τουρίστες γυρίζουν την πλάτη σε Μύκονο και Σαντορίνη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις