«Προφανώς έχω κάνει λάθη, αλλά δεν βρήκα στρωμένο κρεβάτι στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος, μιλώντας στα «Νέα Σαββατοκύριακο»
Βέβαιος ότι θα ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές και θα γίνει πρωθυπουργός εμφανίζεται σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, την ώρα που κορυφώνονται οι διεργασίες στο συνέδριο του κόμματος, με την Όλγα Γεροβασίλη να ανακοινώνει πιθανότατα σήμερα το απόγευμα, στην ομιλία της, την υποψηφιότητά της ως αντίπαλος του Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές.
Μιλώντας στα «Νέα Σαββατοκύριακο», ο κ. Κασσελάκης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Θα ηγηθώ και στις εθνικές εκλογές, δεν εξελέγην μόνο για τις ευρωεκλογές», τονίζοντας ότι μόνο η βάση μας μπορεί να με διώξει.
«Προφανώς έχω κάνει λάθη, αλλά δεν βρήκα στρωμένο κρεβάτι στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα 1.000%», πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης.
«Αφιέρωσα τον μισό χρόνο μου σε μέλη που είχαν διαφορετικά κίνητρα από την επιτυχία του κόμματος», ανέφερε ακόμα ενώ πρόσθεσε ότι «έτρεχα μαζί με τον Αλέξη πάνω – κάτω, όταν άλλοι τον είχαν εγκαταλείψει».
«Το κόμμα πρέπει να γίνει κόμμα μελών»
Χθες, μιλώντας στο ρ/σ “Κόκκινο” ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι είναι «το τελευταίο άτομο που είναι κολλημένο με την καρέκλα του», και υπογράμμισε: «θέλω να προσφέρω στον τόπο από μια θέση που θα έχει τη νομιμοποίηση των μελών και της βάσης».
«Το κόμμα πρέπει να γίνει κόμμα μελών» πρόσθεσε.
Ερωτηθείς για την προχθεσινή του ομιλία, ο κύριος Κασσελάκης δήλωσε πως δεν σκοπεύει να αναφερθεί στους «πολιτικούς υπολογισμούς» και τις «σκέψεις», τονίζοντας ότι οι «αλλαγές που πρέπει να γίνουν είναι για να ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία».
Υπογράμμισε, δε, πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα να «ενώσει όλον τον προοδευτικό κόσμο, σε μια μεγάλη προοδευτική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σοβαρός τραυματισμός για τον Γιώργο Παπαγιάννη στον αγώνα της Εφές με τον Παναθηναϊκό
- Πρίγκιπας Άντριου: Παραιτείται των τίτλων λόγω Επστάϊν
- Πρώτες δηλώσεις Τραμπ και Ζελένσκι: Οχι και τόσο πρόθυμο ο Τραμπ να δώσει τους Τόμαχοκ
- Δημοσκόπηση MRB: Αλλαγή κυβέρνησης θέλει το 70% και βλέπει ότι η χώρα είναι σε πορεία κρίσης
- ΔΕΗ: Στις 18 Νοεμβρίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 9μηνου
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες – Στο -2,42% ο τραπεζικός δείκτης
- Πιερρακάκης με Μπέσεντ στην Ουάσιγκτον για επενδύσεις και ενέργεια
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας 20 έως 24 Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις