Κορυφαίος τουριστικός προορισμός για όλο τον χρόνο
Σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό εξελίσσεται η Καστοριά, η οποία κερδίζει το «στοίχημα» όλων των τοπικών φορέων.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, Σιδέρης Σμαρόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος», τονίζοντας πως η Καστοριά παραμένει ελκυστική 365 μέρες τον χρόνο.
«Το εορταστικό 20ήμερο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των ραγκουτσαριών είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για την περιοχή και προσκαλούμε τον κόσμο να έρθει να βιώσει τη ζεστασιά της καστοριανής φιλοξενίας», σημείωσε αρχικά.
Σε ό,τι αφορά τη ζήτηση ενόψει εορτών ανέφερε πως η πληρότητα στα ξενοδοχεία έχει φτάσει στο 85%, «με τους περισσότερους επισκέπτες να έρχονται για 3 και 4 ημέρες».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο με τον Dow Jones να σπάει το φράγμα των 52.000 μονάδων
- Μεικτά πρόσημα στην Ασία στο κλείσιμο ενός ιστορικού τριμήνου για τις μετοχές
- Πτώση για τις τιμές του πετρελαίου με το βλέμμα στις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν
- Ο Τραμπ βλέπει πρόοδο στην αποπυρηνικοποίηση του Ιράν εν μέσω των συνομιλιών στη Ντόχα
- EL PACK: Προς απόσχιση του κλάδου ανακυκλωμένου χαρτιού
- Ο Θεός του ποδοσφαίρου διάλεξε τη Βραζιλία στις καθυστερήσεις
- Logismos ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΝΕΟΥ Δ.Σ. & ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
- Logismos ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ. & ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








