Ο κ. Κατάινεν ενημέρωσε τις κοινοβουλευτικές επιτροπές Ευρωπαϊκών, Οικονομικών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, για το νέο επενδυτικό σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την προώθηση επενδύσεων, ύψους 315 δισεκατομμυρίων ευρώ, τα επόμενα τρία χρόνια.
Όπως υποστήριξε, κλείνοντας την ενημέρωση στους βουλευτές, κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του διαπιστώνει θετικές προοπτικές συνεργασίας και προώθησης επενδύσεων.
«Υπάρχουν θετικά σημεία και ευκαιρίες σε αυτήν τη χώρα. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη για επένδυση στις κοινωνικές υποδομές, την ενέργεια και σε άλλους τομείς. Ας προσπαθήσουμε και ας βρούμε λύσεις» είπε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Performance Technologies: Στην ΕΛΑΣ το Chainalysis Reactor για την ενίσχυση δίωξης του Κυβερνοεγκλήματος
- ΥΠΟΙΚ: Αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης για πληγέντες από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού 2025
- Rolco: Απέκτησε την πιστοποίηση “ETHOS ESG Gold”
- Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί 0,19%, στα 1,1515 δολάρια
- Διαγωνισμός για μπαταρίες standalone: Πάνω από 700 οι αιτήσεις
- Ελληνική Ενωση Τραπεζών: Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Ζανιάς της Eurobank
- Energean: Σχέδιο για την προμήθεια φυσικού αερίου στην Κύπρο με αγωγό από το Ισραήλ
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







