Θρασύδειλοι είχαν στήσει ενέδρα σε κεντρικό σημείο της Νίκαιας
Βουλευτές του κόμματος Κίνημα Δημοκρατίας καταγγέλλουν την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ναυπηγοξυλουργών, Σταύρος Τουμανίδης, από θρασύδειλους τραμπούκουςπου του είχαν στήσει ενέδρα σε κεντρικό σημείο της Νίκαιας, μέρα μεσημέρι την ώρα που επέστρεφε από τη δουλειά του.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «… στόχος δεν ήταν μόνο ο Σταύρος Τουμανίδης ως πρόσωπο, αλλά συνολικά η δράση του Σωματείου Ναυπηγοξυλουργών και των συνδικαλιστικών οργανώσεων που μάχονται για την τήρηση μέτρων ασφάλειας, την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων.
Η εμπλοκή μαφιόζικων πρακτικών στην πολιτική και κοινωνική ζωή γίνεται ολοένα και πιο φανερή. Τραμπούκοι και δίκτυα που δρουν με την ανοχή – ή και την κάλυψη – πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, επιδιώκουν να σπείρουν τον φόβο, να χτυπήσουν τη δημοκρατική έκφραση και τη συλλογική διεκδίκηση
Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη να σταθεί απέναντι σε αυτές τις πρακτικές, που υπονομεύουν τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ελευθερία.
Στηρίζουμε τα αιτήματα του σωματείου για την υπογραφή τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας και εξασφάλιση μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας και καλούμε την κυβέρνηση να παρέμβει και να τα επιβάλει άμεσα.»
Οι βουλευτές
Αλέκος Αυλωνίτης
Κυριακή Μάλαμα
Γιώτα Πούλου
Θεοδώρα Τζάκρη
Ραλλία Χρηστίδου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στη Σοφοκλέους, όπου άλλοτε χτυπούσε η καρδιά της αγοράς, η Allwyn γράφει το επόμενο κεφάλαιο της ελληνικής επιχειρηματικότητας
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Εταιρικές Ανακοινώσεις 3218/2026 (δεν είναι διαθέσιμη η Ελληνική μετάφραση)
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Αποτελέσματα Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΔΕΗ Α.Ε.
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- ΑΔΜΗΕ: Στο 1 ευρώ ανά μετοχή η τιμή διάθεσης για την αύξηση κεφαλαίου του 1 δισ. ευρώ
- Allwyn AG: Την διανομή μερίσματος και την μεταφορά έδρας ενέκριναν οι ΓΣ
- Δένδιας από Αγαθονήσι: Στον εισαγγελέα ο φάκελος για το ουκρανικό drone – Μας οφείλονται σαφείς εξηγήσεις
- Ευρωπαϊκές αγορές: Η συνάντηση Τραμπ – Σι έφερε κέρδη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








