(upd) Σε πέντε προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Οι πληροφορίες για μια αγνοούμενη γυναίκα ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς το εν λόγω άτομο βρίσκεται εν τέλει εκτός Αττικής. Η φοιτήτρια, ήταν διακοπές στο Ναύπλιο και επικοινώνησε με τους οικείους της ότι είναι καλά στην υγεία της.
Σε πέντε προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές μετά την κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα το μεσημέρι της Τρίτης (30/6).
Πρόκειται για 4οροφο κτίριο (ισόγειο και 4 όροφοι) με 7 διαμερίσματα, επί της οδού Αλκμήνης 22. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσαχθέντες είναι άτομα που φέρονται να έχουν σχέση με τις εργασίες που εκτελούνταν σε γειτονικό κτίριο.
Οι πληροφορίες για μια αγνοούμενη γυναίκα ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς το εν λόγω άτομο βρίσκεται εν τέλει εκτός Αττικής. Η φοιτήτρια, ήταν διακοπές στο Ναύπλιο και επικοινώνησε με τους οικείους της ότι είναι καλά στην υγεία της.
Νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες για άλλους τρεις αγνοουμένους, αλλά αργότερα έγινε γνωστό ότι πρόλαβαν και βγήκαν από το κτίριο πριν πέσει.
Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης τυχόν εγκλωβισμένων στα συντρίμμια.
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος και της 1ης Ε.Μ.Α.Κ. με δύο ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους έρευνας και διάσωσης, ενώ έχει δοθεί εντολή να τεθούν σε αυξημένη ετοιμότητα και οι όμορες Ε.Μ.Α.Κ., προκειμένου να συνδράμουν εφόσον απαιτηθεί.
Στο σημείο βρίσκεται επίσης ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Αναστάσιος Παππάς, ο οποίος συντονίζει τις επιχειρήσεις.
Η πολυκατοικία ήταν κατοικήσιμη και γίνονταν εργασίες σε διπλανό κτίσμα, με αποτέλεσμα να προκύψει πρόβλημα στατικότητας, να υποχωρήσουν τα θεμέλια και να καταρρεύσει εξ ολοκλήρου.
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρίσκονται στο σημείο μαζί με μία κινητή μονάδα και μία μηχανή άμεσης ανταπόκρισης.
Επίσης, σε ετοιμότητα βρίσκονται τα εφημερεύοντα νοσοκομεία Γ. Γεννηματάς, Σωτηρία και Τζάνειο.
&
nbsp;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΟΛΠ: Μέρισμα 47,4 εκατ. ευρώ από τα κέρδη του 2025 – Στα 1,896 ευρώ ανά μετοχή η διανομή
- EOS Global Investors: Συγκέντρωσε €209 εκατ. το νέο fund EOS Atlas Infrastructure and Green Transition Fund
- Δημοσκόπηση ALCO: Στο 24% η ΝΔ, στο 14,7% η ΕΛΑΣ, υποχωρεί στο 7,8% η Καρυστιανού
- Ανθρωποκυνηγητό μετά την επίθεση με δέμα – βόμβα στο Μονακό – Ουκρανός ολιγάρχης ο στόχος
- Μεγάλα παιχνίδια σήμερα 30/06 για μια θέση στους 16 του Μουντιάλ
- Lidl Ελλάς: Ξεκινά ο 3ος κύκλος του «Lidl UP: Learn & Work» με αμειβόμενες σπουδές και εγγυημένη καριέρα
- Προσλήψεις 600 πυροσβεστών επταετούς θητείας για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας
- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








