Το πλοίο έπλεε ανοιχτά της Γαλλίας
Μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, ενδεχομένως και πάνω από έναν τόνο, εντόπισαν οι γαλλικές Αρχές σε πλοίο ανοιχτά της Γαλλίας αξιοποιώντας πληροφορίες του ελληνικού FBI, μετέδωσε η ΕΡΤ.
Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται και Έλληνες για αυτό και το πλοίο θα ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Πειραιά τις επόμενες μέρες, οπότε και αναμένεται να συλληφθούν κάποια από τα μέλη του πληρώματος. Στην Ελλάδα έχουν γίνει ήδη πέντε συλλήψεις, ενώ αναζητούνται και άλλα άτομα, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα.
Όπως προκύπτει από τις ίδιες πληροφορίες, το κύκλωμα μετέφερε τη μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής με τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Kαυκάς: Ανοίγει προσεχώς κατάστημα στο Πόρτο Χέλι
- Μηχανική βλάβη στο πλοίο «ΑΘΗΝΑ», δεν έκανε το δρομολόγιο για Αίγινα, Αγκίστρι
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Δεύτερη ημέρα πιέσεων με αιχμή τις τράπεζες – «Ανάχωμα» από Motor Oil, ΕΛΠΕ και ΔΕΗ
- Φωτιά στο Γέρακα Αττικής
- Η Μέση Ανατολή ξαναέβαλε φωτιά και στο φυσικό αέριο
- Ενεργειακή διείσδυση της Τουρκίας στη Συρία: Ανακοινώθηκαν σχέδια για γεωτρήσεις και έρευνες υδρογονανθράκων
- ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Μ. & Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 18/08/2026
- ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Μ. & Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Γ.Σ ΤΗΣ 18-8-2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







