To Sorbonne Paris Nord είναι διαφορετικό πανεπιστήμιο από τη γνωστή σε όλους Σορβόννη
Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στις 10:00 π.μ., θα κατατεθεί στο Υπουργείο Παιδείας αίτηση αδειοδότησης Μη Κρατικού – Μη Κερδοσκοπικού Πανεπιστημίου – παραρτήματος του Πανεπιστημίου Sorbonne Paris Nord, υπό την επωνυμία «Γαλλικό Πανεπιστήμιο της Ελλάδος – International Campus Sorbonne Paris Nord».
Για την αίτηση θα μεταβούν στο Υπουργείο ο αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου Sorbonne Paris Nord prof. Olivier OUDAR και η prof. Anne FAUCHON, Πρύτανης της Σχολής Πολιτικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου, συνοδεία του Nicolas Eybalin, Ακολούθου της Γαλλικής Πρεσβείας σε θέματα πολιτισμού – Διευθυντή του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας.
Το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης – Université Sorbonne Paris Nord, αποτελεί ένα από τα δεκατρία αυτόνομα πανεπιστήμια που διαδέχθηκαν το Πανεπιστήμιο του Παρισιού, γνωστού ευρέως ως Πανεπιστημίου της Σορβόννης. Το Sorbonne Paris Nord αποτελεί Δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο και ένα από τα πλέον σημαντικά ακαδημαϊκά και ερευνητικά κέντρα της Γαλλίας, λειτουργώντας Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο πλαίσιο της Ιατρικής Σχολής και εγκαταστάσεις σε πέντε πανεπιστημιουπόλεις: Villetaneuse, Bobigny, Saint-Denis, La Plaine Saint-Denis και Argenteuil.
Είναι ιδρυτικό μέλος του Campus Condorcet, ενός από τα κορυφαία ερευνητικά κέντρα παγκοσμίως στις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες, και της συμμαχίας πανεπιστημίων Sorbonne Paris-Cité με το Université Paris-Cité.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CrediaBank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία - Οικονομική έκθεση CrediaBank Α.Τ.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Ιράν: «Δεν επιδιώκουμε εκεχειρία ούτε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ», δηλώνει ο ΥΠΕΞ Αμπάς Αραγτσί
- VIOHALCO SA/NV - Πρόταση διανομής μερίσματος και Επικαιροποίηση Οικονομικού Ημερολογίου 2026
- Επτά χώρες της ΕΕ καλούν την Κομισιόν να μην παρέμβει στο σύστημα που καθορίζει τις τιμές ενέργειας
- VIOHALCO SA/NV - Οικονομικά Αποτελέσματα για τη χρήση 2025
- Αυτοψία Δήμα σε έργα αποκατάστασης οδικών υποδομών σε Καρδίτσα, Μουζάκι και Κιλελέρ
- Ο Γεωργιάδης δεν άντεξε τη σάτιρα του Λαζόπουλου: Μήνυση για «Αλ Τσαντίρι News» και νέα σύγκρουση
- Τραμπ: Εγώ θα διαλέξω τον επόμενο ηγέτη του Ιράν – «Απαράδεκτος» ο γιος Χαμενεΐ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








