Πρόκειται για ένα από τα μέχρι πρότινος υψηλόβαθμα στελέχη της Nova, με πολυετή εμπειρία στη συνδρομητική τηλεόραση
Η Κατερίνα Κασκανιώτη είναι η νέα διευθύνουσα σύμβουλος στην ΕΡΤ, αναλαμβάνοντας τη θέση που κατείχε έως την παραίτησή του ο Γιώργος Γαμπρίτσος.
Πρόκειται για ένα από τα μέχρι πρότινος μεγαλοστελέχη της Nova, με πολυετή εμπειρία στη συνδρομητική τηλεόραση. Είναι επίσης παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών και πρόεδρος του WIFT GR, Women in Film and Television Greece (Γυναίκες στον Κινηματογράφο και στην Τηλεόραση – Ελλάδα).
Η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι σπούδασε στη Φιλοσοφική και για ένα διάστημα δούλεψε δίπλα στον Γιώργο Τσεμπερόπουλο και τον Γιώργο Πανουσόπουλο, ως βοηθός παραγωγής στην αρχή, ως διευθύντρια παραγωγής μετά.
Έχει εργαστεί επίσης ως παραγωγός διαφημιστικών ταινιών.
Σήμερα είχε την πρώτη της συνάντηση με τους τηλεοπτικούς συντάκτες, με τον πρόεδρο της δημόσιας τηλεόρασης, Κωνσταντίνο Ζούλα, να κάνει τις συστάσεις.
Στο καλωσόρισμά του ο κ. Ζούλας, στάθηκε στο γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη γυναίκα διευθύνουσα σύμβουλο της ΕΡΤ.
Από την πλευρά της η κα Κασκανιώτη επισήμανε ότι η δημόσια τηλεόραση είναι μία σταθερή αξία στα μάτια της, που πραγματικά θέλει να είναι μέλος της και την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Επεσήμανε ότι η ΕΡΤ είναι ένα τρομερό brand με μοναδικό περιεχόμενο ενώ σημείωσε ότι είναι ανταγωνιστική κι αλλάζει το παράδειγμα με ποιοτικό πρόγραμμα και τεχνολογία αιχμής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,6% στον τζίρο των επιχειρήσεων το 2025 – Ισχυρή άνοδος σε Ορυχεία και Εκπαίδευση
- ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,5% ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο – “Φωτιά” οι τιμές σε μοσχάρι, σοκολατοειδή και καφέ
- ΛΑΜΨΑ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Διαθέσιμο το iOS 26.3 για μεταφορά σε Android και προώθηση ειδοποιήσεων σε τρίτους
- Η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ ψήφισε κατά των δασμών στον Καναδά
- Αύξηση 9,8% στις πωλήσεις δ’ τριμήνου της Hermès χάρη στις τσάντες Birkin
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Ερευνά πιθανή κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στο σιδηρόδρομο
- Το ευρώ ενισχύεται 0,06% στα 1,1879 δολάρια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








