Κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις απαιτούμενες 50 υπογραφές για να είναι και επισήμως υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι μέσα από την επαφή με την κοινωνία η ΝΔ θα βγει ενωμένη. Νωρίτερα, τόνισε πως οι υπογραφές πρέπει να είναι ακριβώς 50, διότι σε διαφορετική περίπτωση η υποψηφιότητα θα είναι άκυρη και διότι εάν είναι περισσότερες θα δεσμεύουν άλλους ενδιαφερόμενους.
Αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη σημείωσε ότι θα στενοχωρηθεί «εάν δεν μαζέψει τις υπογραφές, πρέπει να μαζέψει τις υπογραφές».
Σχετικά με το χρονικό διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την ημερομηνία εκλογής του νέου προέδρου πρότεινε η ψηφοφορία να γίνει στις 15 Νοεμβρίου, ώστε να υπάρξει χρόνος να εμπλακεί η κοινωνία.
Επίσης, χαρακτήρισε πολιτική την υποψηφιότητά του, ενώ τόνισε εκ νέου ότι είναι εξαιρετικά υπερήφανος για το όνομά του, αλλά δεν πολιτεύεται ως ο διάδοχος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Cambridge: Βάζει στο λεξικό τις viral λέξεις στα social media
- HSBC: Τερματίζει τις υπηρεσίες σε 1.000 πάμπλουτους πελάτες της από τη Μ. Ανατολή
- Άλσος Χωροφυλακής: Κλείνει μέχρι νεοτέρας, λόγω ερευνών για παράνομες ταφές ζώων
- Lacoste: Λανσάρει προς τιμήν του Τζόκοβιτς συλλογή ρούχων με logo την κατσίκα και όχι τον κροκόδειλο
- Εμινέ Ερντογάν προς Μελάνια Τραμπ: Δείξε την ίδια ευαισθησία για τα παιδιά της Γάζας, όπως για της Ουκρανίας
- Ισραήλ: Ακόμη να δέσει το πλοίο από την Κύπρο με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα
- Θεσπρωτία: Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ράγιο
- ΣΥΡΙΖΑ για πιθανή συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης: Ένα ακόμη φιάσκο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις