Απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης
Bλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή παρουσίασε χθες το απόγευμα το επιβατικό υδροπτέρυγο “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ” κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από το λιμάνι των Παξών στο λιμάνι της Κέρκυρας με 70 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος.
Το σκάφος κατέπλευσε αυτοδύναμα με μειωμένη ταχύτητα στο λιμάνι της Κέρκυρας, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες του.
Στη συνέχεια διενεργήθηκε επιθεώρηση από τα στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων και από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Observer: Προς παραίτηση ο Στάρμερ τη Δευτέρα
- Μητσοτάκης: Η πλατφόρμα PosoKanei ήρθε για να μείνει (όπως και η e-Katanalotis, που έφυγε νύχτα)
- Το βίντεο του αντιπροέδρου του ΑΔΜΗΕ, Γ. Μάργαρη, που «ηλέκτρισε» την ατμόσφαιρα ενέργειας και πολιτικής
- Ημέρα του Πατέρα 2026: Ένα «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που μας δείχνουν τον δρόμο
- Πόλεμος για την πρωτεΐνη στο γιαούρτι: Danone εναντίον Chobani
- Γερμανία: Πρόταση για σύνδεση της συνταξιοδότησης με το προσδόκιμο ζωής
- Άνετη νίκη η Ιαπωνία εναντίον Τυνησίας
- Καύσωνας στην Ευρώπη: Η Γαλλία περιορίζει την κατανάλωση αλκοόλ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








