Τη θέση ότι οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες είναι κρίσιμες σχετικά με τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού διατύπωσε ο υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας.
«Οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες είναι κρίσιμες και όλοι πρέπει να επιδείξουμε ατομική και συλλογική ευθύνη.
Να προσέξουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και κυρίως να προσέξουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που κινδυνεύουν απ’ αυτή την κρίση της δημόσιας υγείας» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου (ΠΓΝΕ) στην Αλεξανδρούπολη.
Ο κ.Κικίλιας σημείωσε πως μετέβη στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος από κοντά, τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται στο ΠΓΝΕ, που είναι και νοσοκομείο αναφοράς για το νέο κορωνοϊό, «το σχέδιο που ζητάμε να εφαρμοστεί μαζί με τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια γιατρών, νοσηλευτών, παραϊατρικού προσωπικού και κυρίως των πολιτών, στην εφαρμογή του, στην πράξη».
Ο υπ.Υγείας εξέφρασε την ικανοποίησή του, ευχαριστώντας τόσο τον διοικητή του νοσοκομείου Βαγγέλη Ρούφο και τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη, όσο και τους γιατρούς, νοσηλευτές και το σύνολο του προσωπικού «για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν».
«Είδα ότι τηρούνται όλοι οι κανόνες κι έτσι πρέπει να είναι», ανέφερε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος θα μεταβεί αργότερα στις Καστανιές Έβρου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Τάσσεται υπέρ του «στρατιωτικού Σένγκεν» για ενδεχόμενη ρωσική επίθεση
- Ασήμι: Άλμα 3,4% στα 65,94 δολάρια ανά ουγγιά – Ρεκόρ όλων των εποχών
- Γ. Παράσχης (ΣΕΤΕ): Πρόβλεψη για ταξιδιωτικές εισπράξεις πάνω από 22,5 δισ. ευρώ το 2025
- Προοδευτική: Προχωρά σε αύξηση κεφαλαίου υπέρ της LDA Capital – Στις 5 Ιανουαρίου η ΓΣ
- ΑΒ Βασιλόπουλος: Εκδίδει ομολογιακό δάνειο 45 εκατ. ευρώ
- ΔΕΘ: Ο Χρήστος Τσεντεμεΐδης νέος μη εκτελεστικός πρόεδρος
- ΕΚΤΕΡ: Προχωράει σε ανέγερση των νέων κεντρικών της γραφείων στην Αγία Παρασκευή
- Μουζάκης: Στις 31 Δεκεμβρίου η πληρωμή των οφειλόμενων τόκων στους ομολογιούχους
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








