Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τη χθεσινή συνέντευξη του στον Alpha εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος υποστήριξε πως ο κ.Τσίπρας έλεγε γελώντας τα μεγαλύτερα ψέματα.
«Παρακολουθήσαμε χθες τον κ. Τσίπρα να λέει, γελώντας, τα μεγαλύτερα ψέματα.
Κοίταγε στα μάτια τους Έλληνες και χαμογελώντας τούς σέρβιρε τα μεγαλύτερα ψέματα, τα οποία μπορούν να ειπωθούν.
Αυτό είναι ύβρις για έναν λαό που στενάζει, υπερφορολογείται και κλείνει κάθε μέρα τα μαγαζιά του, τις επιχειρήσεις του και είναι στο ταμείο ανεργίας και δεν βλέπει μέλλον.
Το να έρθει ένας πρωθυπουργός, ο οποίος τον έχει κοροϊδέψει ασυστόλως τα τελευταία 3 χρόνια και υφάρπαξε την ψήφο του, να μιλάει έτσι, είναι αδιανόητο, προσβλητικό και εξοργιστικό» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κικίλιας.
Όπως είπε, ο πρωθυπουργός, πριν το 2015, έλεγε «αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ» και το πήγε στα 5.600, μιλούσε για κατάργηση των μνημονίων και έφερε δύο ακόμα, υποσχέθηκε κατάργηση των πλειστηριασμών και κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, ενώ τώρα τα δίνει στα funds, μιλούσε για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, ενώ ο ΕΝΦΙΑ είναι εδώ και βασιλεύει, αύξησε τον ΦΠΑ παρά τις εξαγγελίες του για μείωση.
«Τα ψέματα έχουν και τα όριά τους.
Όλο αυτό έχει εντυπωθεί, νομίζω, στη συνείδηση του Έλληνα, ότι δυστυχώς ο πρωθυπουργός μας βαδίζει σε αυτό το μονοπάτι.
Αυτό το οποίο δεν μπορεί να αντέξει άλλο η ελληνική κοινωνία, η ελληνική οικονομία και η χώρα, είναι να συμπαρασύρει κι όλους εμάς μαζί.
Οι πολίτες πρέπει να σκεφθούν πόσο δίκιο είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν πριν από ένα χρόνο, μιλούσε για πολιτική αλλαγή και εκλογές, γιατί φανταστείτε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα στη χώρα σήμερα, αν είχε γίνει αυτό έναν χρόνο πριν, ή πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα, αν δεν είχαν ανατρέψει την προηγούμενη κυβέρνηση με κορμό την Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά πρωθυπουργό, αν το 2014 και με μια πιστοληπτική γραμμή, βγαίναμε στις αγορές και επιστρέφαμε σε μια κανονικότητα» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας.
«Αν νομίζουν, λοιπόν, οι Έλληνες ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Καμμένος κι η συγκυβέρνησή τους, αυτά τα οποία έλεγαν πριν το 2015, ή μετά, τα υλοποίησαν και είναι εντάξει με τη συνείδησή τους και με τους πολίτες που τους ψήφιζαν, άλλο τόσο, θα υλοποιήσουν αυτά τα οποία λένε σήμερα» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιτσιλής στην Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Πρόστιμα 1,1 δισ. ευρώ σε 48 Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων
- Real Consulting: Δωρεάν διάθεση 367.671 ιδίων μετοχών σε 56 δικαιούχους
- Πλαστικά Θράκης: Παραγραφή μη εισπραχθέντων μερισμάτων 2020 στις 31 Δεκεμβρίου
- Χρηματιστήριο: Με +0,73% πέρασε πάνω από τις 2.030 μονάδες – Άλμα 4,04% από ΕΥΔΑΠ
- Νέα σύνθεση ΔΣ για την Ένωση Μαρινών Ελλάδας – Επανεξελέγη πρόεδρος ο Σταύρος Κατσικάδης
- Wall Street: Μικρές διολισθήσεις εν αναμονή αποτελεσμάτων των Mag 7
- Ευρωπαϊκή εισαγγελία: 324 άτομα πήραν παράνομες επιδοτήσεις άνω των 19,6 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δένδιας: Έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής άνω των 1.000 drones τον χρόνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις