Την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου, οι πωλήσεις λιανικής μέσω του διαδικτύου κατέγραψαν ετήσια αύξηση 29,9% στην Κίνα και διαμορφώθηκαν στα 2,81 τρισεκατομμύρια γουάν (περίπου 434,5 δισεκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εμπορίου (MoC).
Η μέση αύξηση των διαδικτυακών πωλήσεων λιανικής στο πρώτο τρίμηνο, κατά τα τελευταία δύο χρόνια, καταγράφηκε στο 13,5%, όπως έδειξαν τα ίδια στοιχεία.
Οι πωλήσεις λιανικής μέσω του διαδικτύου στις αγροτικές περιοχές, καταγράφηκαν 439,79 δισεκατομμύρια γουάν, με ετήσια αύξηση 35,3% και μέση ετήσια αύξηση πρώτου τριμήνου στο 14,7%, κατά την τελευταία διετία.
Οι διαδικτυακές πωλήσεις αγροτικών προϊόντων καταγράφηκαν στα 105,58 δισεκατομμύρια γουάν στην ίδια περίοδο, αντιστοιχώντας σε ετήσια αύξηση 4,9%, σύμφωνα με το ίδιο υπουργείο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μακρόν, Μερτς, Στάρμερ και Τουσκ στο Κίεβο – Πιέσεις στη Μόσχα για εκεχειρία 30 ημερών
- Aγροτικά μηχανήματα: Εκτινάχθηκαν 70% οι πωλήσεις το 2024 – Γερασμένος ο στόλος
- Ινδία – Πακιστάν: Κλιμακώνεται η ένταση με εκατέρωθεν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις
- Ισχυρή ζήτηση για Qualco: Στα 5,46 ευρώ η τιμή διάθεσης της δημόσιας προσφοράς που καλύφθηκε 5 φορές
- Κικίλιας: Δημοπρατείται το έργο 2,5 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του λιμανιού της Τήνου
- ΗΠΑ και ΕΕ ετοιμάζουν πρόταση εκεχειρίας 30 ημερών στην Ουκρανία
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη – Νέο ρεκόρ από τον DAX
- Επίδομα θέρμανσης: Τα ποσά για την δεύτερη δόση – Μέχρι 30 Μαΐου η καταβολή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις