Ο αριθμός των ξένων που ψάχνουν για πτήσεις, αλλά και για τουριστικά καταλύματα στην Κίνα έχει αυξηθεί σημαντικά
H αγορά των τουριστών του εξωτερικού στην Κίνα εξακολουθεί να ανακάμπτει αυτή τη χρονιά κι αναμένεται να καλύψει σε ποσοστό 80% το επίπεδο του 2019 πριν από την πανδημία αναφορικά με τον αριθμό των ξένων τουριστών, σύμφωνα με τα στοιχεία μιας έρευνας του κλάδου που δημοσιοποιήθηκε χθες.
Η Ακαδημία Τουρισμού της Κίνας δημοσιοποίησε μία έρευνα για τον εισερχόμενο τουρισμό (2023-2024) στην πόλη Σανιά, που βρίσκεται στα νότια της νησιωτικής επαρχίας Χαϊνάν.
Ο αριθμός των ξένων τουριστών που ψάχνουν για πτήσεις, αλλά και για τουριστικά καταλύματα στην Κίνα έχει αυξηθεί σημαντικά, υποδηλώνοντας την αυξανόμενη δυναμική της ζήτησης των ταξιδιών προς εσωτερικούς κινεζικούς προορισμούς επισημαίνει η ίδια έρευνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τζεφ Μπέζος για το θάνατο της μητέρας του: «Σ’ αγαπώ μαμά»
- Κίνα: Επιβράδυνση βιομηχανικής παραγωγής και λιανικών πωλήσεων
- Ουκρανική επίθεση στο ρωσικό λιμάνι Αστραχάν
- Συνεχίζει τις διακοπές ο Πρωθυπουργός στα Χανιά
- Συνεχίζεται η φωτιά στα Καμπιά της Χίου
- Το Σαββατοκύριακο οι απολογίες των τριων συλληφθέντων για τις φωτιές
- Δημήτρης Κοτσιφάκος: Ένας Έλληνας στο τιμόνι του Ritz Carlton στο Αμμάν
- H απίθανη σύμπτωση πίσω από την πιθανότερη διάδοχο της Αnne Wintour στη Vogue
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις