Μέσω της Αναπτυξιακής Τράπεζας της Κίνας (CDB)
Η Αναπτυξιακή Τράπεζα της Κίνας (CDB) χορήγησε δάνεια 1,53 τρισεκατομμυρίων γιουάν (περίπου 200 δισεκατομμυρίων ευρώ) για τον τομέα της κατασκευής υποδομών σε όλη την Κίνα το 2024, σύμφωνα με μία ανακοίνωση της CDB.
Τα δάνεια διατέθηκαν για αναβάθμιση υποδομών, όπως, o εκσυγχρονισμός της βιομηχανικής παραγωγής, η αστική ανάπτυξη, αλλά και η εθνική ασφάλεια.
Την προηγούμενη χρονιά, η CDB ενίσχυσε την υποστήριξη της σε μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες χρηματοδοτήσεις, ενώ βοήθησε στην υλοποίηση 102 σημαντικών προγραμμάτων που είναι ενταγμένα στο 14ο Πενταετές Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Κίνας για την περίοδο (2021-2025).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ημέρα του Πατέρα 2026: Ένα «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που μας δείχνουν τον δρόμο
- Πόλεμος για την πρωτεΐνη στο γιαούρτι: Danone εναντίον Chobani
- Γερμανία: Πρόταση για σύνδεση της συνταξιοδότησης με το προσδόκιμο ζωής
- Άνετη νίκη η Ιαπωνία εναντίον Τυνησίας
- Καύσωνας στην Ευρώπη: Η Γαλλία περιορίζει την κατανάλωση αλκοόλ
- Ανδρέας Δρυμιώτης: «Αν η ΝΔ πέσει στο 25%, ανοίγει ο δρόμος για παραπομπή Μητσοτάκη στο Ειδικό Δικαστήριο»
- Μέτωπο Δημάρχου Πετρούπολης με doValue για το σπίτι συνταξιούχου
- Ξεκινούν οι συνομιλίες στην Ελβετία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, παρά τα περί κλεισίματος των Στενών του Ορμούζ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








