Οι δαπάνες των παροχών της βασικής ασφάλισης καταγράφηκαν στα 2,20 τρισεκατομμύρια γουάν
Το ταμείο της βασικής ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένης και της ασφάλειας μητρότητας, είχε συνολικά έσοδα που ξεπέρασαν τα 2,71 τρισεκατομμύρια γουάν (350 δισεκατομμύρια ευρώ) το 2023, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Εθνικής Υπηρεσίας Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης της Κίνα.
Τα έσοδα για τις παροχές της βασικής ιατρικής ασφάλισης που καλύπτουν τους εργαζόμενους στα αστικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένων και των παροχών μητρότητας καταγράφηκαν στα 1,66 τρισεκατομμύρια γουάν (220 δισεκατομμύρια ευρώ).
Τα έσοδα των παροχών της βασικής ασφάλισης για τους ανέργους των αστικών περιοχών, αλλά και για τους κατοίκους των αγροτικών περιοχών έφτασαν περίπου στα 1,05 τρισεκατομμύρια γουάν (140 δισεκατομμύρια ευρώ).
Κατά την ίδια περίοδο, οι δαπάνες των παροχών της βασικής ασφάλισης καταγράφηκαν στα 2,20 τρισεκατομμύρια γιουάν (290 δισεκατομμύρια ευρώ) σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το ευρώ ενισχύεται οριακά 0,04% στα 1,1825 δολάρια
- Χωρίς ταξί και σήμερα 4/2 Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Συνεχίζεται η απεργία των οδηγών
- Τα επαγγέλματα και οι ειδικότητες που «σήκωσαν» την απασχόληση το 2025
- ΥΠΕΝ: Επιδότηση έως 1.300 ευρώ για σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης
- Στην εκδήλωση “The Greek AI Accelerator” της Endeavor Greece ο Πρωθυπουργός (LIVE)
- Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στο σημείο της τραγωδίας στη Χίο με τους 15 νεκρούς (Βίντεο)
- Credit Agricole: Πτώση 39% στα καθαρά κέρδη, στα 1,02 δισ. ευρώ το δ’ τρίμηνο
- LG: Παρουσίασε τη νέα οθόνη LG MAGNIT MICRO LED στην έκθεση ISE 2026
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








