Την ίδια ώρα οι ΗΠΑ προσπαθούν να αποτρέψουν ευρύτερη σύγκρουση
Η Κίνα προέτρεψε το Ισραήλ να σταματήσει τη συλλογική τιμωρία των Παλαιστινίων πολιτών στη Λωρίδα της Γάζας.
«Οι ενέργειες του Ισραήλ ξεπέρασαν την αυτοάμυνα και θα πρέπει να λάβουν υπόψη την έκκληση της διεθνούς κοινότητας και του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών να σταματήσουν τη συλλογική τιμωρία του λαού στη Γάζα», φέρεται να είπε σε συνομιλητές του στη Σαουδική Αραβία ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας Ουάνγκ Γι.
«Η άσκηση του δικαιώματος αυτοάμυνας θα πρέπει να συμμορφώνεται με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και δεν θα πρέπει να γίνεται εις βάρος των αθώων απωλειών αμάχων», φέρεται να είπε ο Wang, σε ξεχωριστή συνομιλία με τον Τούρκο ομόλογό του, Hakan Fidan.
Τα σχόλια του Wang έγιναν σε μια σειρά τηλεφωνημάτων το Σαββατοκύριακο, καθώς οι παγκόσμιοι ηγέτες εργάζονταν για να αποτρέψουν την κλιμάκωση του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς σε μια ευρύτερη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Metlen: Νέα βουτιά σε Αθήνα σταθεροποίηση σε Λονδίνο μετά τη «Black Friday»
- Κέρδη για την Ευρώπη, ράλι για Μιλάνο
- Οδηγός Eurostat για πληθωρισμό: Στατιστικά για αρχάριους (και υπουργούς)
- «Γαλάζια» κοσμοσυρροή στην πίτα του Κωστή στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ (VIDEO)
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητά περισσότερη διαφάνεια και λογοδοσία από Λαγκάρντ
- Οι 44 της νέας Επιτροπή Διεύρυνσης και Συμπαράταξης του ΠΑΣΟΚ
- ALPHA TRUST - ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Σοβαρά προβλήματα η Novo Nordisk με την καμπάνια του χαπιού αδυνατίσματος στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








