Τα μεικτά λειτουργικά έσοδα των εισηγμένων εταιριών καταγράφηκαν στα 78,5 δισεκατομμύρια γιουάν (9,96 δισεκατομμύρια ευρώ)
Οι εταιρίες που είναι εγγεγραμμένες στο Χρηματιστήριο του Πεκίνου διατήρησαν σταθερή την επιχειρηματική δραστηριότητά τους στο πρώτο εξάμηνο του έτους, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ίδιου χρηματιστηρίου.
Ποσοστό μεγαλύτερο από το 60% των 251 εταιριών που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο της κινεζικής πρωτεύουσας ανέφεραν αύξηση των εσόδων τους, ενώ ποσοστό μεγαλύτερο από το 80% ήταν κερδοφόρες κατά την ίδια περίοδο, σύμφωνα με το Χρηματιστήριο του Πεκίνου.
Τα μεικτά λειτουργικά έσοδα των εισηγμένων εταιριών καταγράφηκαν στα 78,5 δισεκατομμύρια γιουάν (9,96 δισεκατομμύρια ευρώ), ενώ τα καθαρά κέρδη τους, για τη διανομή τους στους μετόχους τους καταγράφηκαν στα 5,4 δισεκατομμύρια γιουάν (690 εκατομμύρια ευρώ) κατά την ίδια περίοδο, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία.
Την τρέχουσα περίοδο, ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% των εταιριών που έχουν εγγραφεί στο ίδιο χρηματιστήριο, έχουν συμπεριληφθεί στον εθνικό κατάλογο των “μικρών γιγάντων” αποτελώντας την ελίτ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη βιομηχανική παραγωγή, με εξειδικευμένη επιχειρηματική δράση στην αγορά, αλλά και με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Ανταμ Σάντλερ, πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ
- Το Cambridge προειδοποιεί για την ψυχολογική ασφάλεια των AI παιχνιδιών στις μικρές ηλικίες
- Δεν αποτελεί στόχο του Ιράν η Ευρώπη σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Λονδίνου
- Super League: Φινάλε “φωτιά” με όλα ανοιχτά σε κορυφή και πλέι οφ (19:00)
- Δεύτερο κρούσμα αφθώδους πυρετού σε κτηνοτροφική μονάδα στην Πελόπη Μυτιλήνης
- Σύσταση της Apple για άμεση αναβάθμιση μετά τον εντοπισμό hacking σε παλαιότερα iOS
- Εξι νεκροί, ένας αγνοούμενος από συντριβή ελικοπτέρου στο Κατάρ
- Μάχη στήθος με στήθος για CDU και SPD σε Ρηνανία – Παλατινάτο στη Γερμανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








