Διαπιστώθηκε παράνομη κατάληψη 5.000 τ.μ. αιγιαλού και παραλίας από τουριστικές επιχειρήσεις και ιδιώτες
Μπαράζ ελέγχων από τις αρμόδιες αρχές πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 18-20 Αυγούστου στις παραλίες της Πάρου και της Αντιπάρου.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, από τον έλεγχο διαπιστώθηκε παράνομη κατάληψη 5.000 τ.μ. αιγιαλού και παραλίας από τουριστικές επιχειρήσεις και ιδιώτες, ενώ 14 επιχειρηματίες της Πάρου και 4 της Αντιπάρου οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.
Αναλυτικά, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 18 επιχειρήσεις, εκ των οποίων στις 13 διαπιστώθηκε παράνομη κατάληψη αιγιαλού και παραλίας. Ενδεικτικά, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στις παραλίες Κριός, Αμπελάς, Αγ. Ανάργυροι, Κολυμπήθρες, Μικρή και Μεγάλη Σάντα Μαρία, Χρυσή Ακτή και Άι Γιάννης Δέτης (Μοναστήρι).
Με την ολοκλήρωση των παραπάνω ελέγχων απελευθερώνονται 5.000 τ.μ. αιγιαλού και παραλίας, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία απομάκρυνσης των παράνομων κατασκευών και αντικειμένων, όπως και η λήψη των προβλεπόμενων διοικητικών μέτρων.
Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από στελέχη της Κτηματικής Υπηρεσίας Σύρου και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία του Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου κ. Τσορμπατζόγλου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γκουτέρες: Το κράτος δικαίου συνθλίβεται από τον νόμο του ισχυρότερου σε όλο τον κόσμο
- Η Enel δρομολογεί επενδύσεις μαμούθ ύψους 53 δισ. ευρώ σε Ευρώπη – ΗΠΑ μέχρι το 2028
- Τσιάρας από το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας: Στήριξη και ανθεκτικότητα αγροτών
- Στα 7,8 δισ. δολάρια η συμφωνία εξαγοράς της Arcellx από την Gilead
- Η στενή σχέση Τραμπ και Ινφαντίνο πολιτικοποιεί το ποδόσφαιρο σύμφωνα με τον Σεπ Μπλάτερ
- Έκκληση για άμεση στήριξη στον πατήρ Αντώνιο και στους συνεργάτες του για να αποφύγουν τη φυλακή (video)
- Ο Μερτς δηλώνει πως τέσσερα χρόνια μετά η Ρωσία δεν κερδίζει αυτόν τον πόλεμο
- Επείγουσα οδηγία της Ινδίας προς τους πολίτες της να φύγουν από το Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








